BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Разяснения относно групите

Go down

Разяснения относно групите

Post by Sophia Belova on Mon 16 Jan 2017, 1:21 pm


if im lyin, im dyin

*Белов/Belov - тук ще бъдат включени всички, които участват в тази групировка. Групировката на Белов се занимава с износ на наркотици и контрабанда на оръжия за чеченците. Единият от братята - Александър, е политик и повечето незаконни сделки ги управлява другият брат - Михаил.

Яковлев-Qkovlev - бе известна в Русия, с многофункционалността си. Фамилия датираща от векове, бавно бе изчезнала от лицето на великата държава. Фамилия, която както привидно имаше честен бизнес – а именно многобройните им ресторанти, които се славеха с високо качество, така и бяха известни в подземния свят. Име  което както и на светло, така и на тъмно носеше еднавка тежест. Фамилията бе многофункционална най-вече в тъмната си част. Като се почне от рекет,мине се през наркотици и какво ли още не. Фамилията бе известна и с право повечето се страхуваха. Яковлев не се интересуваха от конкуренцията, по-скоро обичаха да ги държат близо и под контрол. И тук идва тежката част.


*Николаев/Nikolaev - това е групировка, която управлява един от най-големите канали за трафик на хора в Москва. Начело са Дмитрий и Олга, които превземат властта над групировката чрез убийството на Владимир Николаев.

*Дженовезе/Genoveze - стара италианска мафиотска фамилия, пребиваваща в Ню Йорк. Част от членовете и са в затвора, а другата част е на заточение в Русия. Именно тук в Москва внукът и наследник на великият Лъки Лучиано - Чарлс Дженовезе, се опитва да възвърне славата на италианската фамилия и да наложи властта си над другите мафии. Те се занимават предимно с наемни убийства, но се опитват да откраднат каналите за превоз на наркотици на Белови.

*Лидерите/The Leaders - тук спадат лидерите на мафиите, фсб, полицията, бунтовниците. Можете да видите кои са те и дали още са свободни тук.

*Престъпници/Criminals - както се подразбира тук спадат хората, които са нарушили закона. Най-често това ще са хора, които изпълняват мръсните поръчки на мафиите без да работят конкретно за някого. Също така могат да са и само обикновени нарушители на закона без да имат отношения с мафиите. /наемни убийци, крадци и т.н./

*Бунтовници/Rebels - това са хората, които са твърдо против влиянието на мафията върху Москва. Те се борят за правата си и дори имат таен вестник, който се разпространява само сред тях. Те се опитват всячески да съсипват работата на мафиите и да не им позволяват да съсипват повече животи.

*Полиция/Police - обикновената полиция на Москва. Опитва се да се бори срещу неправдите, но в повечето случаи замесени с мафията е безсилна.

*ФСБ[Федерална служба за сигурност]/Федера́льная слу́жба безопа́сности - ФСБ е отговорна за поддържане безопасността в Русия, за контраразузнаването, борбата с организираната престъпност, тероризма, и трафика на наркотици. ФСБ е голяма и влиятелна организация, обединяваща в себе си различни длъжности и правомощия. ФСБ ръководи набор от въоръжени войски (вътрешни войски, Спецназ) и широка мрежа от цивилни информатори.

*Политици/Politicians - мисля, че всички знаем какво ще включва тази група.

*Аристокрацията/The Nobility - тук спадат богатите граждани на Москва, които са над закона и са замесени с криминалните среди. Може и да не са замесени с мафията, но всички знаем, че толкова много пари не се печелят по честен начин.

*Други/Others - в тази група спадат всички, които нямат точно опредена група. Например: проститутки, деца на политици и т.н.

*Обикновени хора/Ordinary people - всички хора, които имат просто нормален живот без да са се забъркали в сложните схеми на подземния живот в Москва или в политическите интриги.

is life tragedy or is there hope?
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum