BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Михаил Белов || 27 || Mobster || FC: Aaron Tveit || Taken

Go down

Михаил Белов || 27 || Mobster || FC: Aaron Tveit || Taken

Post by Sophia Belova on Tue 17 Jan 2017, 8:01 pm

Михаил Белов
27 | Гангстер | Aaron Tveit
Групировка: Белов
Характер: Жесток. Студен. Безкруполен. Отмъстителен. Това са едни от малкото думи, които описват суровия характер на Михаил. Готов е да пролива кръв и да кара другите да се гърчат от болка, за да достави удоволствие на себе си и да утоли жаждата си за мъст. Всичко това е пълна противоположност на младият Миша, който в ранна възраст му се е наложи да се срещне с неволите на съдбата. От малък разбира, че животът никога няма да бъде честен към него и това лека по лека го превръща в тази статуя изваяна от ярост и жестокост. Преди всичко това да се случи той е бил безгрижен, безотговорен, непоправим романтик и винаги се е грижел за хората около себе си. Дарявал е с много любов заобикалящите го и никога не е свалял чаровната усмивка то лицето си, която сега е заменена от студена, ароганта и самодоволна полу-усмивка, която по-скоро смразява кръвта ти. Старият Михаил все още се крие някъде надълбоко скрит от чуждите погледи. Изразява загржеността си по свои, студен начин.


История: Михаил Николаевич Белов е роден в Москва. Баща му умира когато той е още дете и почти няма никакви спомени от него. Отгледан е само от майка си заедно с брат си Александър. Те двамата са имали много щастливо и безгрижно детство. Още от училище те стават неразделни преятели с Витя, Валера и Константин. Именно в училище среща и София Алексиева. Момичето, което пленява и умът и сърцето му. Двамата имат много пламенна любов и след завършването си, той следва примера на брат си и заминава за казарма заедно с него. Това не потушава любовта му към Софи. Когато се връща, той има по-голям късмет от брат му и се жени за Петровна. Бракът им върви гладко и безгрижно. Брат му започва да се поддава на престъпния живот, на  който са се отдали техните приятели. Михаил не одобрява тази тяхна дейност и категорично отказва да се присъедини към тях. Скоро брат му е обвинен в убийството на новото гадже на бившата му годеница. Той нито за миг не се усъмнява в брат му и му помага да избяга в Урал, където трябва да се крият за две години докато не отшуми случая. В Урал брат му затъва в дълбоките води на престъпния свят още повече, а Михаил отново се опитва да го връзуми, но бед успех. Когато се връща разбира, че жена му е отвлечена от стара мафиотска фамилия, която се занимава с трафик на хора – групировката на Николаев. С много усилия и помощта на Светлан Удинов, който в замяна иска да спасят и дъщеря му, той успява да спаси София. Това го тласка към решението да се забърка с бизнеса на брат му и най-близките му приятели.Те наричат групировката си – бригада и отначало никой от тях не подозира колко дълбоко ще се замесят в престъпния свят. Първоначално се занимават с износ на наркотици в алуминиеви блокове, а след това ФСБ ги принуждава да се заемат и с износ на оръжия за чеченците. Скоро „Бригада“ се прочува в „подземния свят“ и групоривката става главната мафиотска фамилия в Москва. С наложен авторитет и влияние над цяла Москва грепорвката е по-силна от всякога. Михаил, опиянен от от престъпния свят се отдава изцяло на него като се опитва да утеши мъката си. След случилото се със София той просто съжителства с нея и се държи изключително грубо и резервирано. Вече вижда жените като средство за удоволствие и нищо повече. Когато Александър решава да узакони бизнеса си и да стане политик, Миша е против и лично се заемя с всичките им незаконни дела. Опитвал се е да убие Дмитрий няколко пъти, но не е успявал. След навестяването на Мария Кудринова той прекратява всякакви опити. Мария е високопоставен политик, който е близък на фамилията Николаеви. Тя заплашва живота на София, ако и косъм падне от Дмитрий, а след постъпването на Александър в политиката заплашва, че ако нещо застраши живота на безкруполния Николаев, брат му ще бъде отстранен от политиката и ще прекара остатъка от живота си в затвора. Той е уморен от безсилието, което го прави още по-резервиран.

Хора от значение:

Александър Белов: Брат му. Те имат много силна връзка и въпреки всичко винаги се подкрепят и биха умряли един за друг.

Константин Холмогоров, Валера Филатов и Виктор Пчьолкин: Браточките. Също много близки приятели още от детство и винаги е готов да застане за тях и да ги защити. Те също като брат му не одобряват държанието му към София.

София Белова: София е неговата съпруга. Тойя обича невероятно много, но след като тя е заложница на Николаев той започва да се държи отвратително с нея. Винаги е груб и резервиран. Държи се така, защото я чувства умърсена и му напомня за безизходната ситуация, в която е поставен заради Мария. Все още я обича много и не би рискувал живота и за едно отмщение. След като се завръща в Русия той отива да поговори с нея, но гневът му надделява и завършва със скандал и заплахи, което навлича гнева на Яковлев.

Наталья Белова: Съпруга на брат му – Александър. Той се радва, че брат му най-накрая е успял да намери щастието си отново. Въпреки че, смята жените за измет, той няма нищо против Наталья и я смята за приятна компания.

Светлан Удинов: Човекът, който му е помогнал да спаси София. Сега работят заедно над това да съсипят бизнеса на Николаев и да му отмъстят по възможно най-жестокия начин. Само Светлан истински го разбира.

Дмитрий Николаев: Смъртният му враг. Човекът,който е отвлякъл София. Той е бизсилен срещу него, защото, ако му направи нещо жена му и брат му ще са в опасност. Въпрек това той намира начин да му отвъщава като прави всичко възможно да съсипва бизнеса му.

Мария Кудринов: Много високопоставена личност, която защитава интересите на Николаев и го предпазва от гнева на Михаил.

Казимир Яковлев: Миша го мрази без дори да са имали пряк конфликт. Мрази го, защото София е при него, а Яковлев не го харесва, защото я е нападнал. Михаил си мисли, че имат романтична връзка и не предполага, че той е нейн вуйчо.


avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 31

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum