BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

arkady rostov | 44 | fsb | benedict cumberbatch

Go down

arkady rostov | 44 | fsb | benedict cumberbatch

Post by tatyana. on Wed 18 Jan 2017, 8:02 pm

And I wanna cry, I wanna learn to love

But all my tears have been used up
Аркадий Фьодоров Ростов израства в семейство на известен политик от Санкт-Петербург и наследница, които го принуждават още от малък да живее по строго определени правила, за да го изградят като личност още от дете. Когато става пълнолетен, родителите му го оставят сам да избере какво да стори с живота си и затова синът им заминава за Франция, веднага след завършването си. Приемат го в Сорбоната и там открива любовта в лицето на красивата, дъщеря на имигранти, Вера Александровна, която прави своя съпруга година по-късно. След два спонтанни аборта се ражда и единствената му наследница – Татяна, която отглеждат с много любов.
От ФСБ забелязват потенциала му и го вербуват малко след като завършва университета. Оттогава се издига в тези среди. Запознава се с Алексей Волков, който се превръща в негов изключително добър приятел и до ден днешен. В работата си става известен като човек, който гони целта си до последно. Подпалването на дома на семейство Романови само затвърждава тази му слава. Изключителен работохолик и отдаден на принципите си. Има много врагове, както се и очаква.
Няколко години по-късно се стига и до разрива със съпругата му, която не одобрява действията му, а след това и до развод. Това от своя страна разбива сърцето на дъщеря им. Последиците за нея биват катастрофални и начинът й на живот принуждава баща й да се затвори в себе си и да се отдаде на работата си, за да избяга от действителността.
В настоящия момент Аркадий работи в Москва като заместник-директор на ФСБ, в опит да открие и унищожи и последния си враг от миналото, който не е успял да довърши. Наглежда и дъщеря си, която е принудил да се премести от Санкт-Петербург в столицата, за да се промени и бъде по-близо до него.

Връзки:

Татяна Ростова – единственото му дете. Обича я изключително много, но е разочарован от действията й. Отказва да приеме, че има вина за състоянието й. Опитва се по всякакъв начин да я накара да спре да пие, но засега всяко негово действие е неуспешно. Не са се срещали от месеци. Най-често изпраща хора да я следят и да оправят кашите, които забърква, за да привлече вниманието на родителите си.

Вера Ростова – бившата му съпруга и голямата му любов. Тя все още го обича, не открива друг мъж, който да изтрие спомена за него и да я направи своя съпруга. Обожава дъщеря си Татяна и по всякакъв начин се опитва да й помогне да се справи с алкохолизма. Въпреки всичко се страхува да се срещне с нея и Аркадий, затова живее в Ню Йорк и често говори с дъщеря си по телефона. Избягва контактите с бившия си съпруг, не са се чували от година.

Николай Романов – последният Романов, който остава да убие. Преди години поръчва палежа на дома му, в следствие на което цялото му семейство загива в пожара. Николай обаче се спасява, а Аркадий разбира за това по-късно. Опитва се да го намери по всякакъв начин, а след това и да приключи с него веднъж завинаги.- Искам човека, който го взема да бъде редовен и да пише с мен, защото е важен за героя ми и този на Николай.
- Нямам претенции за развитието в личния му живот, както и за отношенията му с мафията. Разбира се, от героя се подразбира, че е съвестен човек.
- Името не подлежи на смяна. Ликът - ако намерите по-добър с прилика на моя герой.
- Може да ми пишете лично съобщение, ако имате някакви въпроси или искате да го вземете.
avatar
tatyana.
Ordinary
Ordinary

Posts : 4
Join date : 2016-09-28

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum