BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Some friends will go and some will stay, Okay, some last a chapter, some a page

Go down

Some friends will go and some will stay, Okay, some last a chapter, some a page

Post by Sophia Belova on Fri 20 Jan 2017, 11:54 am

София се беше отправила към апартамента на Казимир. Няколко идеи и се въртяха в главата. Знаеше от личен опит, че са успешни и че ще накарат името на Яковлеви да всява респект както едно време. Правеше го с егоистични цели, но целта оправдаваше средствата, нали? Или поне тя така обичаше да се самозалъгва. И все пак това с нищо не можеше да навреди на фамилията, можеше само да и помогне да се наложи отново на пазара, да разшири територията си и да накара другите да треперят пред тях. Знаеше, че с това ще навреди не само на враговете си, но и на най-близките си - Белови. Михаил щеше да я намрази напълно и щеше да загине и последната капка надежда да си го върне обратно, но все пак не можеше да го загуби два пъти, нали? Имаше си своите причини за всяко нейно действие и въпреки всички трудности тя не се отказваше да осъществи целите си.
Макар от начало да прие факта, че и е вуйчо с безразличие с времето бързо го обикна и се сближи с него. Все пак той беше единственото нещо, останало от майка и. Всъщност за сега двамата се разбираха много добре и тя оценяваше факта, че беше толкова защитнически настроен към нея.
Почука на вратата два пъти и след минутка Каз вече беше на вратата.
- Здравей, Каз - тя се усмихна и го прегърна. - Както ти споменах и по телефона имам няколко идеи, които бих искала да обсъдим. Надявам се, че ще ти харесат. Ако ти допаднат ще ти помогна с осъществяването им.
В Синалоа, Софи откри една нейна страна, за която не подозираше. Обичаше предизвикателството, да живее а ръба, да между живота и смъртта, може би това беше от нещата, които най-много и помогнаха да се възстанови от всичко случило се тук. Точно така тя успя да научи много неща. Кои са най-безопасните и ефективни методи за пренасяне на наркотици. Как да ги осъществиш, и най-вече как да успееш да лазиш по нервите на закона, защото колкото и да се опитват не могат да свържат нищо с теб.
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Re: Some friends will go and some will stay, Okay, some last a chapter, some a page

Post by Kazimir Yakovlev on Sun 29 Jan 2017, 12:31 am

Събуждането рано сутрин от скоро беше трудно за Каз. Завръщането в Русия, поемането на фамилията, нещо от което опитваше да избегне до последно, го смазаха. Трябваше да навлезе в свят...от който се бе отказал. Събирането с племенницата му обаче, му връщаше бодростта. Особено когато му се обадеше в седем сутринта, за да му каже, че е напът и има идеи за него. Нямаше против да я слуша, все пак тя бе в тази среда достатъчно дълго, че да я допусне като госпожица Идея. Не бе и очаквал да се сближи с това дете така, ала някак си той виждаше твърде много черти на сестра си у нея. И разбира се това бе единственото и най-хубаво нещо, останало от сестра му.
-Добре, лудетино, нека чуя какво си намислила. Щеше да е хубаво да донесеш и кафе...но нали сега друго те влече.- закачаше я. Понякога се държеше бащински настроено към нея, може би липсата на дъщеря му бе малко или много замествана от София. Гледаше я как бавно се съблича, докато не остана само по едни дънки, тъмно синя блуза ,а на краката й стояха розови чорапи. Приличаше му на малко момиченце, което има нужда от грижа, а и не беше далеч от истината. След като й се усмихна грижовно, той отиде до кухнята и сипа в две чаши кафе, които ухаеха на туко-що приготвено кафе. Занесе ги до хола и седна на дивана, а срещу него се бе настанали Софи. Разбира се бе седнала в неговото, любимо кресло, знаейки как го човърка това, но все пак я обичаше...и я търпеше.
-Имам само един въпрос, преди да започнеш с дългия си разказ. Защо винаги идеите ти идват по никое време, рано сутрин? –при което отпи от чашата си с кафе и се засмя, давайки й знак да започне да разгръща идеите си, докато кафето навлизаше във кръвта му, а от там стигаше до всяка част на измореното му тяло.
avatar
Kazimir Yakovlev
Admin
Admin

Posts : 10
Join date : 2016-11-21

Back to top Go down

Re: Some friends will go and some will stay, Okay, some last a chapter, some a page

Post by Sophia Belova on Sun 29 Jan 2017, 2:05 pm

Мразеше когато я нарича лудетино. Понякога се държеше с нея като невръстно дете, което не може само да си върже обувките. Не че розовите чорапи противоречаха на неговите думи, но все пак...
- За да върнеш старото се положение, трябва най-накрая да се научиш да ставаш рано. Не може да губиш цял ден в спане.
София се засмя и се настани на едно от креслата в хола, като сви краката под себе си. Каз се изгуби нанякъде, а през това време София се опитваше да събере мислите си, за да може да изложи плана си с колкото се може повече детайли. Имаше много неща, на които трябваше да обърне внимание и беше сигурна, че щеше да забрави нещо. Реши, че ще е най-добре да започне с офшорните сметки. Те бяха най-важната част от една влиятелна мафия. Те бяха нейното прикритие. Най- лесно беше да се докаже престъпната дейност, ако дадените хора не знаеха как да си укриват приходите.
Вуйчо след малко се появи от кухнята с две чаши ароматно кафе и сетивата на Софи веднага се избистриха. Тя пое чашата и я обърна с две ръце като вдиша приятният аромат на чистото кафе.
- Като гледам нямаш чак толкова голяма нужда аз да ти нося кафе. И сам се справяш достатъчно добре - тя се засмя и продължи - Защото утрото винаги е по-мъдро от вечерта. Така са казали хората.
Тя отпи малка глътка от черната течност, премисли набързо думите си и започна малкият си разказ:
- Като за начало трябва да започнем със сметките. Трябва да имаш добро прикритие и да си помислил за сметките, ако мислиш да увеличаваш доходите си, защото това са нещата, които най-много се набиват в очите на закона. Аз бих ти предложила Хонконг, Филипините, Сингапур, Карибите или Панама. Въпреки че, познавам хора, които са много доволни от едно островче на на два часа път със самолет ат Маями. Без гишета, без виртуални пари, никакви данъци, поверителностто е свещена. Задължени са да дават информация само, ако има доказателства за пряка връзка с явна криминална дейност, но тъй като няма законови изисквания за самоличността на клиента, да се установят подобни връзки се оказва невъзможно.
- Бизнесът ти с ресторантите ще подпомогне много в тази насока, защото това е една от стъпките, които трябва да предприемем. Трябва да имаш инвестиции в недвижими имоти. Също така ще ни трябват няколко фирми, които не са със седалища в Русия, а в чужбина, прикрити от адвокатски кантори със съответните банкови сметки. И за да не счупим яйцата, ако ги сложим в една кошница, трансфера на определени суми, изпрани по сигурни заобиколни пътища, на доверени депозити и сериозни сметки в Люксембург, Лихтенщайн и Швейцария. Замразени сметки - уточни тя - които няма да пипаме, като дългосрочен застрахователен фонд или с пари, вкарани в дружества за управление на имущества, движими и недвижими имоти, патенти и други такива неща. Безупречни пари, за черни дни.
София си пое въздух, за да си почине от дългата реч и отново отпи от кафето като продължи малката си реч:
- Сега, ако си съгласен да направим всичко това съм готова и да ти разкажа как можем да разширим пазара на пет морета, включително и Казахстан.
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Re: Some friends will go and some will stay, Okay, some last a chapter, some a page

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum