BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

There are two ways to do something ... the right way, and again.

Go down

There are two ways to do something ... the right way, and again.

Post by Chon. on Fri 20 Jan 2017, 11:51 pm

Особености на физиката: Особата на сприхавия Чон също пленява с обаятелни черти и говори за някакъв чар още в първия миг,дори току що да сте се спречкали в обичайния сутрешен трафик на улицата.От друга страна,има далеч по-божествени от него,но важното е,че ако не сте твърде взискателни и критични,ще кимнете в съгласие на изказването,че този мъж е хубав по един особено задоволителен начин.
През годините светло кестенявите му коси са били с учудващо много различни дължини: когато кичурите им са с по-дълги от нормалното стойности,те започват да се начупват и да имат собствено мнение по въпроса като растат в различни посоки.Под плътните дебели вежди се спотайват светло зелени очи,а устните му са със сърцевидна форма и бледорозов отенък,които разтеглени в усмивка,понякога може да покажат белите му равни зъби.Средно висок и с добре изразена мускулатура: ще кажете,охоо,тук си имаме големи и силни ръце,вероятно най-безопасните и създадени за единствени по рода си топли прегръдки,но в предвид мисията му,съмнително е дали му е остава време за това...

Има няколко белега-по лицето и други участъци по тялото,акцентиращи най-вече на торса,но Чон ни малко се смущава от това,като се има в предвид,че половината от които е прикрил с татуировки.


Характер: Липсата на истинско семейство не е попречило на това да получи възпитание,насочило го към изграждането на твърд характер на стояща на мястото си личност.
Няма човек,пред който да не е останал с впечатлението,че е тип,с който шега не бива.Когато някой е прекалил с шегичките и добрите му намерения,Чон не спестява средства,за да го покаже.Отзивчив и справедлив,той откликва тогава,когато наистина е заслужено.Защото в комплект с положително настроената към хората си позиция,този мъж е злопаметен и трудно устоява пред възможността да мъсти,а може би дори понякога преувеличава.Фактът,че не малко време е бил годен да носи оръжие,още го преследва и е време да признае,че на моменти,самия още не знае къде се намира и кое време е станало.
Честта за него винаги е била в основата на съзнание и дихание.Възпитан е така,че да не накърнява чуждото достойнство и да отдава нужната почит и уважение;обича пламенно и истински.Имате конфликт с някой от хората,които са му скъпи?!Смятайте,че лудостта,която има като заложеност,няма да ви подмине.


История: Горката Линет Крембъл остава,освен самотна майка и безусловно необратимо влюбена в бащата на детето си.На жената е нанесен толкова голям психически срив,че дори не успява дълго да се грижи за момчето си и рухва и физически.Заради артрита,който я покусява,Джон от ранна детска възраст е принуден да работи и да осигурява материално скромното им семейство.Това му отнема много от моментите с приятелите  и го лишава от емоции и чувства, присъщи на връстниците му на този етап от живота,но той никога дори не е помислял да се оплаква,защото госпожа Крембъл е единственото,което има и за което би се раздал изцяло.
От малък винаги е бил по-добър в игрите и заниманията на приятелите и съперниците си и независимо как ще прозвучи,Джон е убеден,че когато порасне ще е човек с необичайна професия.
Няма по-голямо нещастие за една майка,от това оръжието да завлече сина й,оставяйки я в подлудяващо неведение и очакване,че всеки момент грозящата опасност може да й го отнеме.Хващал се на работа тук и там,около две години след дипломирането си,Чон,както предпочита да го наричат вече,постъпва във военоморския флот на Съединените щати(U.S. Navy SEAL).Отдава почти десетгодишна служба на страната си,като някъде по средата,изгубва своята майка: обяснимо е как в подобни тежки моменти,хората се променят,а Чон го прави към не много приятна,за онези от обкръжението му,посока.
Оттегляйки се,Чон се установява в Лагуна Бийч,Калифорния,където се сприятелява с Бен-мирен и отдаден на благотворителна дейност будист,с който се захващат да развиват тайна промишленост-отглеждане на супер качествена марихуана.Животът на двамата в южнокалифорнийското градче е идиличен и Чон прекарва едни от най-хубавите дни в живота си,докато мексиканският картел Баха не решава да се намеси с настояването за партньорство с тях.Войната с картела,отначало,не им се струва абсолютно обречена,но след много оспорвани маневри и акции с висок залог,краят не се явява в полза на двамата младоци.
Критични са и месеците,непосредствено след тези събития и загубата на най-добрия приятел,намерил смъртта: липсата на друг близък,тласка бившия "тюлен" и наемен войник към обмисляне на самоубийство.И докато Джон Крембъл се бори в тези черни дни,от друго място се готвят да го вмъкнат в кожата на съвсем нов човек - официално престъпник,пласьор на най-качествените опиати в света и мутра,разбира се ако самия е склонен да приеме.
С намерението да остави кошмарните спомени в южно калифорнийското градче,Чон сменя обстановката с Москва, където  на новата работа не го приемат добре, поради факта че е американец. Американец, американец, при това не какъв да е, ами патриот.  Първите му стъпки на работа при Яковлев,се увенчават с успех,което допринася за отърсването и го мотивира да действа така и в бъдещите си задачи. Често попада в ситуации, в които е недолюбван заради произхода си. Фокусирал се е изцяло в това да е полезен на властната фамилия.
 
Джон Крембъл
29| Яковлев-Qkovlev| FC: Taylor Kitsch
ПП: при одобрение, сменете името ми на Chon., моля.
avatar
Chon.

Posts : 3
Join date : 2015-03-19

Back to top Go down

Re: There are two ways to do something ... the right way, and again.

Post by Наталья Белова on Fri 20 Jan 2017, 11:59 pm

Добре дошъл! dancing lady
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum