BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Post by Нина Николаева on Sat 21 Jan 2017, 12:48 am

First topic message reminder :

Въздъхна и погледна през прозореца за пореден път, но това не променяше нещата. Трябваше да вземе решение най-накрая и не можеше да губи повече време в безсмислено наблюдаване на падащия сняг. Знаеше какво трябва да направи, така че просто взе телефона и само щом отключи екрана, видя името му. Защо толкова се страхуваше, след като така сериозно вярваше, че той бе човека, на който можеше да се довери.
Стисна зъби и натисна зелената слушалка. Телефона й се стори така студен, върху нежната кожа на лицето й. Побиха я тръпки и цялата настръхна, но беше нищо в сравнение с онова, което почувства, когато чу гласа му. Стомаха й се преобърна поне осем пъти и й трябваше още секунда, за да се включи в разговора, но най-накрая се стегна и пое по същество.
- Здравей – гласът й беше тих, но поне спокоен – Нещата тук се промениха и е време да се върнеш.
Може би трябваше да изчака, преди да скочи към важната част. Може би трябваше да го попита как е и дали желае да се върне. Но Нина въобще не беше в състояние да си играе с него, особено след като вече не бе сигурна дали все още имаше влияние над него … онова влияние. Затова предпочете да изстреля всичко набързо и да приключи с нещата.
- Самолета ти е сутринта, а билета ще намериш в мейла си.
avatar
Нина Николаева

Posts : 146
Join date : 2014-06-29

Back to top Go down


Re: Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Post by Алексеевич. on Tue 31 Jan 2017, 7:48 pm

Няколко серии с боксовата круша и се чувствах доста по-ведър и спокоен. Под контрол. Това ми харесваше, докато леко запъхтяно развързвах белите подобни на бинтове превръзки, стягащи ръцете ми. Бях потен и задъхан, но доволен. Усещах емоциите си под контрол и знаех, че само душа ми липсваше сега, за да е идеален завършека на деня. Бях спокоен, макар че знаех, че след днешните убийства вероятно нямаше да заспя.
Отправих се към горния етаж, като секунди преди да хвана дръжката на вратата си, се опомних, че Нина спеше вътре. Не исках да я притеснявам, поради което и се отправих обратно към душа в стаята за гости. След освежителната баня, нахлузих широко сиво долнище на пижама и бял потник.
Слязох долу в кухнята, като си сипах двойно чисто уиски и прекарах известно време, обикаляйки из къщата, за да се уверя, че всичко е притихнало и спокойно и най-вече, че всички врати и прозорци са здраво залостени. Знаех, че прекалявах с подозрителността, но все пак бях престъпник - някои навици си бяха вкоренени в мен .. 
Качих се обратно горе и сковано и глуповато застанах пред вратата на стаята си, колебаейки се. Прокарах пръсти през косата си и отпих голяма глътка от чашата, която държах, но знаех, че имах нужда от компания. А тя така и така беше тук .. освен това спеше, щях да се погрижа да не ме усети.
Пристъпвайки безшумно в стаята, сварих леглото в безпорядък, а гледката на Нина върху него ме накара да се  подсмихна. В съня си беше изритала всички завивки и възглавници на пода, оставяйки една единствена възглавница, която изглежда прегръщаше за компания. Ризата ми се беше вдигнала нагоре и оголените й дълги крака определено представляваха ужасно изкусителна гледка, но разтърсих глава, за да сменя посоката на мислите си и все така тихо вдигнах завивките от земята, като внимателно я завих, за да не й е студено. След което върнах възглавниците по местата им на леглото и се пъхнах вътре, лягайки до нея. Задърпах възглавницата, чувайки думите й, че, който и да беше този "той", си е неин. Това отново предизвика бегла усмивка на устните ми, но успях да издърпам възглавницата от ръцете й, без да я събудя. Захвърлих я пред нощното шкафче, на което по-рано бях поставил чашата си с уиски и бавно, полека я придърпах към себе си, помръдвайки я едва едва, така че да не я събудя. Накрая притиснах тялото й към моето, оставяйки се ръцете й да ме обгърнат на мястото на възглавницата. Тя дишаше равно и лицето й изглеждаше много нежно, така отпуснато от съня. Исках да наместя и главата й на гърдите си, но не посмях да го направя, за да не смущавам съня й - и без това беше казала по-рано, че е недоспала, не исках да преча на почивката й.
Знаех, че аз нямаше да заспя, не и в скоро време. Затова просто лежах така в тъмнината, взирайки се в мрака и размишлявах.
avatar
Алексеевич.

Posts : 527
Join date : 2014-07-03
Location : Moscow

Back to top Go down

Re: Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Post by Нина Николаева on Thu 02 Feb 2017, 10:52 pm

Дълго време продължи да спи спокойно. Може би прекалено дълго? Ръката й се беше отпуснала върху прекрасното му коремче, а устните й леко притворени, издаваха тихи въздишки. Миглите й потрепваха леко, едва забележимо, подсказвайки за приятните сънища, които все още я омайваха. Но сънят бързо започна да се преплита с реалността, карайки Нина да остави онова спокойно местенце и да се върне в леглото.
Топлината на тялото му беше това, което най-силно я привличаше. Усещаше го под дланта си, по коремчето и гърдите си, дори надолу по бедрата си. Крачето й инстинктивно се надигна, изкачвайки се по него, като дори в съня си, малката копнееше да го усети още по-силно. Ръката й потрепна, също поемайки пътя нагоре, а щом стигна гърдите му, една по-тежка въздишка се откъсна от меките й устни.
Но това, което я накара да се събуди, беше сладкият аромат на кожата му, който сякаш успя да изпълни цялото й тяло. Нежната тръпка пробяга през гърба й, карайки кожата й да настръхне. Всичките й сетива бяха опънати като струни, а той си играеше с тях, създавайки омайващи звуци, които я накараха да се раздвижи отново.
Ръката й се върна бавно надолу и въпреки, че следваше същия път, съвсем не се спря на стартовата си позиция. Продължи да го докосва нежно, докато не стигна ръба на потника му и без никакво позволение се намести под него. Пръстите й нагло опипаха всеки релеф, до който успяха да се докоснат и Нина не се спря, докато не опозна целият му корем.
Господи, колко беше прекрасен!
И все пак, все още не смееше да отвори очите си. Не искаше той да изчезне, а се страхуваше толкова много, че вместо тялото му, щеше да завари меката възглавница, която така собственически прегръщаше до скоро. Умът й обичаше да си прави шеги с нея, но точно в момента бе готова сляпо да му вярва, наслаждавайки се на това, което усещаше.
Крачето й също реши да се включи в играта, след като беше кротувало послушно толкова време. Малката потърка плахо бедрото си в него, като накрая мушна гладкото си стапалце между коленете му. Харесваше й там. Беше още по-топло и я привикваше още по-силно, че едвам се сдържаше да не легне върху него. Изгаряше от желание да го притисне така силно към тялото си, че да се слеят.
Но желанието, което надделя над нея, беше да го погледне.
Нина плахо отвори очи, но още щом видя гърдите му, притаи дъх. Остана няколко секунди така, наслаждавайки се на гледката, след което си позволи да погледне нагоре. Дори в тъмното, ясно виждаше светлите му очи, които успяваха да уловят всяка светлинка в стаята, придавайки им един неустоим блясък.
Не виждаше смисъл от думи, затова замълча и просто продължи да го наблюдава.
Прегръдките му бяха онова спокойно местенце, от което не искаше да се събужда.
avatar
Нина Николаева

Posts : 146
Join date : 2014-06-29

Back to top Go down

Re: Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Post by Алексеевич. on Sat 04 Feb 2017, 9:38 pm

Когато я видях спяща в леглото ми, не бях взел под внимание последиците от импулсивното си желание да се вмъкна при нея. И въпреки приятното усещане след като го бях направил, то някак като че ли не ми беше достатъчно. Дори и така обаче все пак не се бях помръднал, не правех нищо и просто продължавах все така да си лежа с нея в ръцете ми.
Докато тя не започна да ме докосва. В първия момент леко подскочих, извръщайки се към нея. Мислех, че се е събудила и отново е поискала да ме изкуши, но този път бях сбъркал. Очите й бяха все така затворени, чертите на лицето й отпуснати, а устните й примамващо разтворени съвсем леко, като ме изкушаваха да я целуна.
Е, по дяволите, кой мъж не би бил изкушен от подобна гледка в леглото си?
Съзнавайки обаче, че тя все така продължаваше да спи, реших да я оставя да прави с мен, каквото пожелае в съня си. Това, разбира се, беше по-лесно да се каже, отколкото да се направи, защото ръката и крака й, придружени с топлината на тялото й, буквално можеха да ме влудят. Желанието се надигаше главоломно в мен и аз стиснах зъби, прилагайки строгия си контрол над нуждите на тялото си, които заплашваха да се обърна и да я погълна цялата, независимо колко невинна беше в съня си. Дишането ми се ускори, а аз си наложих мислено да сглобявам и разглобявам един от многото деветмилиметрови, които притежавах, за да се разсея.
Знаех, че дори и така вероятно нямаше да устоя на докосванията й особено дълго време. Извърнах се към нея, канейки се бавно и внимателно да се измъкна от леглото, когато погледа ми срещна нейния и с изненада установих, че тя вече не спи.
Изненадата се изписа на лицето ми, докато се питах дали го беше направила нарочно. Отново ли искаше да си играе с тялото ми, да вижда, че я желая, но да не смята да доведе отношенията ни донякъде ..
Наблюдавах я объркан, като ръката ми се вдигна и много бавно палеца ми галеше долната й устна, очите ми вперени в устата й, показвайки й ясно и отчетливо колко точно голямо беше желанието ми да я целуна. И не само това .. исках още много други неща. Затова се ограничих до това просто да я докосвам, защото знаех, че в момента в който устните ни се срещнеха, контрола ми щеше да се сгромоляса с гръм и трясък.
А въпреки проявата на емоции от страна и на двама ни по-рано, все още не знаех какво точно искаше тя. Все още не ми беше ясно какво се очертаваше помежду ни и дори не бях сигурен какво точно означаваше всичко това за нея. Освен това, тя беше лидера в момента, така че ако изобщо искаше нещо в момента, то избора беше изцяло неин, защото нямаше да я притисна към каквото и да било .. дори и проста целувка.
Очите ми блестяха заплашително, когато проследих ръката й по тялото ми и я спрях, гледайки я в очите. Желанието ми към нея беше ясно изразено в погледа ми, а аз съвсем леко поклатих глава, докато се опитвах безмълвно да й кажа, че ако желаеше да продължи с малкото си изследване над тялото ми, то тогава трябваше да бъде подготвена за последствията ..
Накрая само прошепнах, лицето ми на сантиметри от нейното
-Освен ако не искаш да те имам тук и на момента, бих те посъветвал да не ме провокираш така. Не бива да ми вярваш така лековато.
avatar
Алексеевич.

Posts : 527
Join date : 2014-07-03
Location : Moscow

Back to top Go down

Re: Обичай ме, обичай ме сега, дордето гледам радостно и ясно, дорде не спирам плахо на брега, а ме привлича близката опасност.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum