BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Go down

I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sat 21 Jan 2017, 4:56 pm

Саша се оправяше да си тръгва след тежък ден в работата. Напоследък беше голяма лудница. Всички дишаха във врата му. Имаше много врагове, много хора, които искаха да го премахнат от парламента или да го видят мъртъв. Вече беше трудно да отличи хората, на които можеше да се довери и за това и не се доверяваше на никой. Не само това беше тежката част. В подземния свят също имаше много проблеми. Брат му не винаги взимаше правилните решения, заслепен от мъка и омраза, което навличаше проблеми и врагове на фамилията. Нещата не вървяха на добре. Единственото нещо, на което Белов можеше да се наслади в тези времена, което беше останало красиво, перфектно и непокътнато, бе жена му. Наталья беше единственото нормално нещо останало в живота му, една от малкото хора, на които можеше да се довери напълно и да знае, че може да разчита на нея.
Той прибра нещата си и излезе от голямата сграда на 14-ти корпус. Влезе в колата и запали двигателя. Колата измърка и потегли към дома на Белов, където най-накрая той щеше да получи малко спокойствие. Пътищата бяха заледени и се караше трудно, но успя да се обере до Рубльовка без злополуки. Паркира колата в двора на голямата къща и слезе.
Александър извади ключовете си и минута по-късно ключалката изщрака и той влезе в топлия уют на домът им.
- Наталья вкъщи ли си?
Белов закачи палтото си на закачалката и отиде в хола където намери въпросната госпожа Белова с книга в ръка и чаша розе на масата до нея. Камината гореше и придаваше приятен мек отблясък на стаята.
- Как сте, госпожо Белова? - попита той и чаровна усмивка заигра на лицето като се настани до нея и я целуна. Това винаги беше най-приятната част от денят му.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sat 21 Jan 2017, 6:29 pm

Сънищата могат да бъдат както най-големият дар, така и най-голямото наказание. Те можеха да отведат на далечни места с любимият човек или да те върнат години назад във време, когато си бил наистина щастлив. Но от друга страна те могат да бъдат и най-ужасното нещо на този свят. Могат да те връщат винаги към едно и също нещо..към нещо, което с цялото си същество се стремиш да забравиш. Е при Наталья сънищата бяха от този втори вид и всяка вечер я оставяха бездиханна и уморена, тормозеха е със страхове, които не можеше да пренебрегне и отнемаха магията на нощта. Тази вечер историята се повтори за пореден път. Същият сън. Тя с Александър в Сентрал Парк..Двамата щастливо се разхождат по алеите и в следващият момент всичко притъмнява и ред очите й изникват Винсент и Чарлс Дженовезе готови да убият и двамата. И разбира се всичко отново приключи със събуждане с вик. Този път поне Саша го нямаше, за да я пита какво точно е станало. Двамата се бяха оженили преди няколко месеца, но тя още не беше готова да му признае най-голямата си тайна. Беше я страх, че той ще я намрази, ако разбере за миналото й Нямаше да има доверие в нея, а тя му бе по-предана от всякъде. Имаше си причина да извърши всичко онова в миналото. Никога нямаше да остави на убийците на баща й да им се размие безнаказано и беше направила всичко възможно да си отмъсти.
Нощните кошмари накараха Наталья да стане рано тази сутрин. Саша отдавна беше заминал на работа в офиса, а за нещастие Белова нямаше кой знае какви задължения за този ден. Организацията на поредната благотворителна вечеря вървеше по план и хората й не се нуждаеха от нея, но тя имаше нужда да прави нещо за да изтрие спомените от тежката нощ, затова и бързо се облече и отиде в залата, където декораторите вече бяха пристигнали и бяха започнали своята работа. Те останах доста учудени, когато Белова започна да работи наравно с тях, качвайки се на едни от най-високите стълби, за да закачи нужната украса по стените. Работата беше изключително уморителна, но това й помагаше да държи ръцете и мислите си заети и далеч от нощните кошмари, а и Наталья беше убедена, че колкото по-изтощена се прибереше у дома, толкова по-спокойна вечер я очакваше и се постара да постигне плана си.
Осем часа по-късно тя пристъпи през прага на тъмната къща, без да може да усеща ръцете си изтръпнали от пипкавата работа. Саша още не се беше прибрал и Нат реши да го изчака в дневната. Наля си чаша розе и се разположи на удобния диван с любимата си книга в ръка. Харесваше " Отнесени от вихъра". Винаги се беше оприличавала със Скарлет и през една голяма част от живота си беше приела именно нея за пример, който да следва. Н тази вечер нито Скарлет, нито трагедията на живота й успяха да я отвлекат от мислите, които тя цяла сутрин отбягваше. Тишината на празния дом я депресираше, а тъмннината само й припомняше кошмара. И точно тогава тя чу превъртането на ключ. Саша се прибираше. На лицето й се появи широка усмивка и тя се надигна, за да може да наблюдава как любимия й приближава към нея.
- Уморена. - прошепна тя, докосвайки нежно устните му със своите. - А вие как сте, господин Белов? Успяхте ли да измислите някой нов закон? - попита тя със закачлива усмивка и се отмести, за да му направи място до нея.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sat 21 Jan 2017, 7:32 pm

Когато беше с Наталья сякаш някой с магическа пръчица изтриваше всички лоши мисли, които го преследваха. Само тя беше в състояние да го разсее и да забрави за всички грижи. Обичаше тези моменти. Само те двамата, горящата камина и чаша вино. Нищо друго не съществуваше в този момент. Само те двамата. Две същества, които ги свързваше свещеното чувство, наречено любов. Можеха да се справят с всичко стига да бяха заедно. Нямаше невъзможни неща за двама влюбени. Надяваше се да не дойде време когато тези моменти ще изчезнат. Надяваше се да не се случи нещо, което да ги раздели. В такива моменти можеше да разбере държанието на Михаил. Той беше изгубил това. Беше изгубил половината, която го поддържаше. Това означава да изгубиш всичко. За това се държеше толкова безотговорно, защото нямаше какво повече да изгуби. Никоя загуба не болеше повече от това.
- В агенцията ли имаше много работа?
- Нов закон все още не съм измислил, но имаше много работа. - Той се засмя и стана от дивана. - Отивам до кухнята, ще ти сипя още вино, чашата ти е почти празна.
Саша взе чашата на Нат и се отправи към кухнята. Досипа вино в чашата на жена му, а на него си наля малко уиски. Взе двете чаши и се върна обратно в хола. Подаде чашата на Наталья.
- Наздраве.
Чашите им се докоснаха за наздравица и Саша отпи малко от уискито и остави чашата на масата. Настани се отново да Наталья и я прегърна с една ръка.
- Струваш ми се угрижена. Станало ли е нещо?
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sat 21 Jan 2017, 8:40 pm

Сега, когато Саша вече си беше у дома, Наталья се почувства доста по-добре. Все още не беше забравила кошмара си, но фактът че любимият й си е у дома я караше да се чувства защитена. С последни сили тя избута спомена за кошмара и за предишния си живот надалеч и се усмихна на мъжа си.
- Прекалено много работа. - каза тя и протегна малкото си пръстче показвайки един от безбройните мазоли, които беше получила докато завързваше на малки възелчета панделките днес - Жена ти явно не я бива за тежки занимания. Добре е, че на теб тежкия ден не ти пречи да ме поглезиш. - засмя се тя и му подаде чашата си.
Времето, което Александър се забави в кухнята, се стори цяла вечност за Наталья, макар него да го нямаше по-малко от няколко минути, но тя предполагаше, че е така с всички влюбени, макар че никога не го беше изпитвала с Винсент. Обичаше го, липсваше й, когато бяха разделени, но с него никога не се беше чувствала така както със Саша.
За щастие неговото завръщане я откъсна от мислите й. Тя пое внимателно чашата с усмивка на уста и леко докосна неговата със своята, преди да отпие. Имаше намерение да изпие само една глътка, но въпросът му я свари неподготвена и затова отпи повторно давайки си време да запази самообладание и да отговори възможно най-спокойно.
- Не, нищо не е станало. Всичко е наред. - усмихна се тя и се сгуши в него. - Може ли да те помоля нещо? - прошепна тя докато се заиграваше с пръстите на ръката му.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sat 21 Jan 2017, 9:01 pm

Когато се връщаше от кухнята му се стори, че Наталья е умислена и напрегната. Той се стараеше винаги да и помага и обичаше да му споделя всичко. Така знаеше, че тя му има доверие и това го караше и той да и се довери. Въпреки че, нея малко неща можеха да я притеснят, тя беше забележително силна и устремена жена. Точно това харесваше Саша в нея. Повечето хора се плашеха от подобен дух, но той беше запленен от нея. Той хвана ръката, на която беше показала мазолите си и нежно допря устни до тях.
- Какво си правила толкова. Нали за това наехме служители. Вече не е нужно да работиш.
Искаше да я затвори под стъклен похлупак, за да е сигурен, че нищо нямаше да и се случи. Искаше да я предпази от всяка една болка на света , било то физическа или психическа. Беше благодарен на Лена, че си беше тръгнала. Тя беше детската му любов, но не можеше да стъпи на малкото пръстче на Наталья.
Те се облегнаха назад в прегръдката на мекия диван и Наталья се сгуши в него. Играеше си с пръстите на ръката му, което му действаше много успокояващо.
- Надявам се, че е така. Знаеш, че ако има нещо можеш да ми кажеш. Каквото и да е. - той я целуна по главата. - Може. Казвай какво има?
Белов закача отговора на Наталья и се загледа в жълтеникаво-червените пламъци, които пламтяха в камината.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sat 21 Jan 2017, 10:57 pm

Наталья отпусна глава на рамото на Саша. Харесваше й да е в прегръдките му. Близостта й с него, караше цялото й тяло да потръпва, а в коремът й пърхаха пеперуди, дори след толкова много време.
- Знам, Саша. - усмихна се тя като усети допира на устните му. Един толкова лек жест, но който в същото време казваше всичко. Тя знаеше, че той я обича, а тя беше готова да де живота си за него. Любовта й беше огромна, безрезервна и знаеше, че би направила всичко за неговото щастие.
- Обещай ми..обещай ми, че каквото и да стане, никой и нищо няма да успее да и раздели. Обещай ми, че винаги ще се обичаме, както до сега. - прошепна тя и се отдръпна за да се взре в очите му. - Моля те обещай ми това.
Тя имаше нужда да чуе това. Искаше да знае, че и той е готов да направи всичко за нея, макар и да осъзнаваше, че може да дойде време, в което тя да трябва да се отдръпне, да избяга. Ако Дженовезсе разбереше по някакъв начин за нея и се опиташе да навреди на Белови, тя щеше да си тръгне, макар и това да разбиеше сърцето й на парчета. Пред очите й отново оживя нощния кошмар и кръвта, бликнала от гърдите на Саша. Кръвта, пролята заради нея и нейните постъпки. Тя нямаше да понесе да се превърне в причина за неговата смърт. Ако нещо му се случеше, тя щеше да умре заедно с него. Защото вече не можеше да съществува Наталья без Александър. Не можеше да съществува дори Моника без Александър. Цялото й същество беше обвързано с този човек и нейният живот зависеше от неговия.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sun 22 Jan 2017, 12:55 am

Близостта на Наталья му действаше като вълшебен мехлем, успокояващо и блажено. Тя беше неговият наркотик и ако не си вземеше дневната доза Наталья откачаше. Обичаше да вижда закачливата и усмивка. искаше да е винаги така весела и жизнерадостна.
- Обещавам ти, Нат.. - тя се взираше в очите му с умолителен поглед. - Каквото и да става винаги ще съм тук до теб. Каквото и да има ще се справим заедно с него, както до сега. Няма за какво да се притесняваш.
Той се наведе и я целуна нежно като беше обвил ръцете си около нея. Едната му ръка се плъзна нагоре по гърба и зарови пръсти между меките и кестеняви коси. Ароматът и го влудяваше. Опият. Не можеше да и се насити. Никога не му беше достатъчно. Не можеше да си представи да я изгуби. Не само и го обеща, но щеше и да го спази.
- Не мисли такива неща. Няма за какво да се притесняваш. Винаги ще съм до теб, както и ти до мен.. - Саша се засмя и добави: надявам се.
Погали нежно страните и с устни и отново се върна на нейните устни. Отново я целуна нежно , а след това я придърпа към себе си в задушаваща прегръдка.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sun 22 Jan 2017, 2:26 pm

Наталья го гледаше в очите, чакайки да чуе думите му. Те значеха много за нея.Искаше да ги чуе, макар и да осъзнаваше, че те не биха имали никакво значение, ако той научеше за миналото й. Тази дълбоко пазена тайна щеше да го нарани и дори и да и да не започнеше да се съмнява в нейната лоялност, нямаше да може току така да й прости четирите години лъжи.
- Надявам се да е така. - прошепна тя преди да усети меките му устни върху своите. Целувката му беше нежна, но тя се постара да вложи всичките си чувства в нея. Искаше да му покаже, че той значи света за нея, че нищо друго няма значение. Нито преди, нито сега, нито в бъдещето.
- Винаги ще бъда до теб. Обичам те с цялото си сърце. Няма да си тръгна, дори и ти да искаш да го направя. - каза накрая тя и се засмя леко, отпускайки се в неговата силна прегръдка. Ръцете й се спуснах по гърба му, усещайки напрегнатите му мускули, под треперещите си пръсти, след което го притисна силно към себе си.
- Може би някой ден, ще съжаляваш, че си избрал точно мен за твоя жена. - прошепна тя тихо в ухото му и постави нежно глава на рамото му, затваряйки очи. Можеше да остане в тази поза цяла вечност и дори щеше да се радва на това. Понякога се учудваше, че успяваше цял ден да стои далеч от него, че успяваше да се отдаде на работата си, удоволствието от която не можеше по абсолютно никакъв начин да се сравнява с това от времето прекарано с него.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sun 22 Jan 2017, 4:22 pm

Саша можеше да разчете в погледа на Наталья палитра от емоции - надежда, страх, любов. Да си признае беше малко объркан, от ситуазията. Нямаше представа защо водеха този разговор и защо Натарья с такова настървение говореше, че дори да я гони тя няма да си тръгне. Беше се случило нещо, но не знаеше дали беше подходящият момент да я притисне, за да му каже какво се случва.
- Разбира се. Съмняваш ли се в мен? - той я погледна с една повдигната вежда и леко се засмя.
Той усети леко треперещите и пръсти докато казваше, че нищо няма да може да я отдели от него.
- Аз също те обичам и винаги ще те обичам, Нат. И защо бих поискал да си тръгнеш? - той отвърна на погледа и със същата всеотдайност и любов. Притисна я силно към себе си, сякаш да и покаже, че щеше да я държи така цял живот и никога нямаше да я пусне да си отиде.
Тя постави главата си на рамото му. Той вдъхна ароматът и. Зарови глава в меките и коси при извивката на врата и и нежно допря устни до меката и кожа. Следващите и думи потвърдиха опасенията му. Наистина имаше нещо, можеше да го усети. Не беше глупав. Той се отдели от прегръдката и я погледна настойчиво.
- Нат, както и преди малко ти казах, знаеш, че можеш да ми кажеш всичко. Какво се случва? Нещо станало ли е? Моля те, кажи ми какво има? Каквото и да е ще го разбера.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sun 22 Jan 2017, 5:17 pm

Очите на Наталья се впиха в тези на Александър, опитвайки се да скрие емоциите си. Беше прекрачила границата. С отчаяното си поведение само беше събудила съмненията му. Сънят беше виновен за това. И голямата й уста също. След толкова много години криене, да се издъни сама. Не можеше да е истина. Не Дженовезе, а тя сама си режеше главата. Нямаше да го позволи. Не можеше да го позволи.  Не можеше да се откаже. Не още. Всъщност никога нямаше да може. На света нямаше друг човек, който да събуди чувствата, които той събуждаше в нея. Не беше честно да се отказва от тях.
- Няма нищо, наистина. Съвсем нищо. Просто съм неспокойна тези дни. Всичко е наред. - каза тя съвсем спокойно, след което се приближи до него и впи устните си в неговите, използвайки най-сигурния начин да отвлече вниманието й. Устните й се раздвижиха срещу неговите в една определено не нежна целувка, влагайки цялата си страст с надеждата, че това ще прекъсне въпросите му, на които тя определено нямаше отговор. Ръцете й се спуснаха отново по гърба му, а тя прилепи тялото си към неговото, опитвайки се да не остави никакво място между тях. Саша не беше глупав мъж, но тя трябваше да се постарае да го заблуди, макар това да й носеше болка. Изгаряше от желание да му сподели всичко, но не можеше.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sun 22 Jan 2017, 6:54 pm

Наталья за момент се замисли. Имаше издайнически пламъчета на притеснението, които се покрадваха за миг, но бързо изчезнаха. Саша искаше да разбере какво толкова тормози неговата обичана съпруга. Ако имаше проблем с нея той искаше да знае. Искаше да знае всяко едно нещо, което се случваше с нея.
-Сигурна ли, Нат. Мога да разбера като нещо те тормози. Знаеш, че.. - думите му бяха прекъснати от устните на Наталья.
Впи се жадно в него. Саша отвърна със същата страст и зарови ръце в косите и. Подлудяваше го. Не беше честно, че толкова лесно можеше да го накара да забрави за света около него. Пренасяше го в друго измерение, в което бяха само те двамата и никой друг. Саша направи бегъл опит да протестира, но в същия момент Наталья го притисна още повече към себе си. Не беше останало никакво разстояние между тях, но на него сякаш не му беше достатъчно. Целувките му бяха изпълнени с жажда. Жажда за неговият наркотик.
Без да прекъсва целувката той я облегна на дивана и се надвеси над нея. Погледът му се спря на красивите и очи, меките и устни и перфектните и нежни черти. Не загуби много време, въпреки че можеше да се взира в нея цяла вечност, и отново я целуна. Ръцете му изучаваха тялото и, нежно , но и устремено. Устните му се преместиха на врата и без да отделя устните си от нея.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Наталья Белова on Sun 22 Jan 2017, 9:36 pm

Наталья затвори очи и се отдаде на целувката. Тя не помагаше само на него да забрави, но и на нея. Точно от това имаше нужда цял ден. Към това се стремеше отчаяно. Само той можеше да изтрие спомена за кошмара й. Да премахне страховете й. Да я накара да се почувства отново жива, да я накара да забрави миналото и болката. Да забрави за Винсент, който открадна младостта и невинността й, който я направи убийца и беглец, който я накара да захвърли живота си.
Опитните му ръце се спуснаха по тялото й и тя цялата потрепери, изстенвайки срещу устните му. На свой ред тя отпусна ръцете си, прокарвайки го по лицето му. Брадата му беше леко набола и боцкаше под пръстите й, но на нея й харесваше, както впрочем харесваше всичко в него. И все пак тази брада й напоняше за Александър мафиота- този, който я беше изкарал от бардака, в който беше принудена да живее и й беше дал възможност да започне един нормален живот.
Тя прокара още веднъж длани по страните му, преди да зарови пръстите си в косите му, а след това да ги спусне към гърба му, търсейки края на ризата му, която я влудяваше. Трябваха й няколко секунди търсене, но най-накрая ръбът беше в ръцете й и тя започна да дърпа яростно, опитвайки се да я отдели от тялото му.
avatar
Наталья Белова
Admin
Admin

Posts : 244
Join date : 2014-05-01

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Саша Белов on Sun 22 Jan 2017, 10:30 pm

Саша я вдигна на ръце и се заизкачва по стълбите. Главата ѝ бе притисната до гърдите му и той нежно я целуна по главата. Стигна до спалнята им и я сложи на леглото. Отново се надвеси над нея и се нахвърли да я целува с лудешка необузданост, която изтри от съзнанието му всичко — останаха само мракът наоколо и устните, впити в неговите. Белов се освободи от ризата, с която Нат се опитваше да се пребори, след което свали и нейната блуза, която в момента хич не му допадаше. Той цял потръпваше сякаш под напора на силен вятър и устните му се плъзнаха надолу, където се откриваше нежната и гладка плът. Шепнеше задавени слова, а от устните му избликваше непозната страст. Неусетно и двамата се разтопиха в мрака, миналото изчезна нейде в небитието, а тъмнината и устните му върху тялото й бяха единствената реалност. Искаше да я накара да забрави всички тревоги, да забрави всичко, както той забравяше.
Сърцето му биеше лудо. Биеше за нея. Кръвта му пулсираше във вените, а устните му продължаваха да оставят дири по цялото и тяло. Лека по лека се освобождаваше от дрехите и, които в момента го влудяваха. Не разбираше как може по цял ден толкова дълго да е отделен от нея. Без да отделя устни от кожата и се върна върху меките и устни и зарови ръце в меката и коса. Целуна врата и със същата стремглавост и прошепна тихо:
- Обичам те.
avatar
Саша Белов

Posts : 63
Join date : 2017-01-18

Back to top Go down

Re: I don’t need paradise because I found you. I don’t need dreams because I already have you.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum