BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Jenna Lannister/Lantsova // 21 // Free

Go down

Jenna Lannister/Lantsova // 21 // Free

Post by nikolai lantsov; on Sun 22 Jan 2017, 9:50 pmДжена беше светлината в това семейство, което беше обгърнато от мрак. Майка ни почина, когато бяме малки и ни остана само баща ни - Пърсивъл, който нехаеше за децата си.Но това не беше важно, защото имах нея, а тя беше моята надежда.Прекарахме ранното си детство в Русия, но след смъртта на майки ни се преместихме в Лондон. Баща ни беше англичанин, който някак беше намерил своя път към амбициозна рускиня, която загуби рано, твърде рано. Това го промени, промени всички ни. Понякога се радвам, защото Джени не я помни. Радвам се, че не помни какъв беше баща ни преди. Боли я, но е за добро. Знам го. И така прекарахме останалата част от детството ни в Лондон.Посещавахме Русия само за празниците, защото баща ни нямаше желание да ги прекара с нас. Може да нямахме истински баща, но имахме парите му. Всички знаят, че такива деца се превръщат в нещо ужасно. Така и стана. Опитах се да се да я предпазя. Опитах се да предпазя и себе си, но не можах. Провалих се. Провалих се в опитите да спася невинната й душа и така загубих себе си, защото Джена беше единствената светлина, която имах. Изгубих я и се озовах в мрака. Помня колко чиста беше. Помня доброто, което носеше в себе си. Помня как си играехме. Помня как се грижех за нея. Помня опитите да й обясна какво се е случило с родителите ни и защо има само мен. Вече това са само спомени. Тъжни. Далечни. Болезнено напомняне за това, което имахме и това, което загубихме. Но аз винаги ще обичам Джена. Тя е моята малка сестричка и няма да позволя да й се случи нещо. Няма да позволя на никой да я нарани, защото там още има светлина. Вярвам го. Тя я носи в себе си дори и да не вярва. И съжалявам. Винаги ще съжалявам,че я оставих сама в този град.Съжалявам,че заминах  за Русия.Съжалявам, че беше сама, когато баща ни почина.
Дойде време за ново начало. Ново начало за нас. Тук, в Русия. Тя ще преоткрие светлината...надявам се.

-nikolai lantsov

- Джена Ланистър е истинският виновник за смъртта на Пърсивъл Ланистър, но никой... никога няма да узнае.Това ще бъде нейната малка, мръсна тайна.


- 21
- nobility

jenna lannister/lantsovarobb stark


- държа човекът, който я вземе да сравнително редовен
- тя е по-малката сестра на николай и писането с мен е задължително.
- ликът и името подлежат на смяна, но трябва да ги одобря.
- ликът трябва да бъде сменен, тъй като се използва за друг готов герой във форума. нека penelope mitchell бъде ориентир за това, което искам.
avatar
nikolai lantsov;

Posts : 51
Join date : 2015-02-08

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum