BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Ресторант "Белият заек"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Ресторант "Белият заек"

Post by Алекзандър Николаев on Tue 26 Sep 2017, 12:21 am

First topic message reminder :

avatar
Алекзандър Николаев
Nikolaev
Nikolaev

Posts : 41
Join date : 2014-06-30

Back to top Go down


Re: Ресторант "Белият заек"

Post by Алекзандър Николаев on Thu 28 Sep 2017, 8:24 pm

Завладян от вкуса й, а и от отклика, който наистина не беше очаквал, Алекзандър уви ръце около кръста си и я притисна още по-плътно в мъжественото си тяло. Прекрасните й гърди останаха грубо притиснати в неговите, а мекотата им изостри апетита му още повече. Не просто не спираше да я целува, ами направи си загрубя. Искаше да вземе всичко от нея, тук и на момент, защото нямаше никаква представа, кога щеше да му се отдаде отново подобна възможност. Може би трябваше много по-рано да вземе нещата в свои ръце. Не я беше притискал, само защото знаеше, че тя не обича да й налагат каквото и да е, но може би в тази сфера случая беше друг.
Все пак трябваше да се спре. Бяха навън и не можеха да стигнат много далеч, не само заради публичното място, а и защото температурите бяха наистина ниски. Неговото палто беше в колата и стоеше пред нея само по сако, а след като гнева го беше напуснал и се отдаде на толкова приятно занимание, сетивата му се изостриха. Стана чувствителен както на допир, така и на ледения вятър, който го накара да си спомни къде е. Мамка му, защо тези неща винаги се случваха в такива моменти.
Едва успя да се спре, но дори и тогава не се отдръпна от нея. Устните им останаха слети за момент, телата им притиснати за много по-дълго и накрая Алек опря челото си в нея. Задържа очите си затворени още малко, след което погледна в очите й от близо и дъхът му секна. Ръката му нежно погали скулата й и се спусна надолу по нежното й вратле, а следейки неотлъчно гледката, устата му се напълни със слюнка.
- Нямам нищо против да почакам – чу той собствените си думи толкова тихо, че сякаш не бяха неговите – Не си мисли обаче, че ще се примиря с ролята на страничен наблюдател!
avatar
Алекзандър Николаев
Nikolaev
Nikolaev

Posts : 41
Join date : 2014-06-30

Back to top Go down

Re: Ресторант "Белият заек"

Post by Francesca Morser on Fri 29 Sep 2017, 4:45 pm

При всеки негов допир изгарящи тръпки плъзваха по цялото и тяло. Не очакваше, че може да има такъв ефект над нея, но в момента имаше чувството, че ако я пусне ще се разпадне на хиляди малки парченца. Имаше чувството, че точно този момент го бе чакала от сто години. Алекзандър я притисна още по-плътно към себе си, сякаш искаше да се изгуби в нея. Бяха се сляли в едно, бяха достигнали перфектната хармония точно в този момент.
- Няма да ти се наложи .. - тя му отговори също толкова тихо, сякаш я беше страх да изрече тези думи, на които сама не вярваше, че събра смелост да каже. В този момент тя призна и пред него и пред себе си, че бе започнала да го обиква и нямаше връщане назад.
Той се взираше в очите и , а ръката му оставяше горещи, тръпнещи следи след себе си. Тя обгърна ръцете си около него и опря главата си върху рамото му. Целуна нежно вратът му и пое дълбоко опияняващият му аромат. Забеляза, че е без палтото си и веднага се отдръпна от него като го погледна начумерено и му изсъска:
- Може ли толкова време да седиш навън без палто?! Искаш да се разболееш ли?! - тя го хвана под ръка и го задърпа към колата. - Хайде да се прибираме. Сигурно вече си измръзнал.
Тя го завлече до колата и като истински джентълмен му отвори вратата и го натика бързи м колата, като се настани до него и затвори вратата.
- Е, на къде сме тази вечер, господин Николаев? - не беше стоплил само замръзналото и тяло, но и ледената и обвивка, с която се опитваше да го държи далеч от нея.
avatar
Francesca Morser
Other
Other

Posts : 74
Join date : 2014-06-30

Back to top Go down

Re: Ресторант "Белият заек"

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum