BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Теа /Теган/ Фокс

Go down

Теа /Теган/ Фокс

Post by Teagan Fox on Sun 14 Dec 2014, 6:13 pm


Teagan Fox| 19 years old | FC: Annasophia Robb


“Теа?“ Гласът на баща ѝ прозвуча кухо и безпомощно. Стоеше на прага на стаята, докато единадесетгодишното момиче плачеше , обгърнало коленете си с ръце. Приличаше на малък, тъжен ангел, с тези огромни, синьо-зелени очи. Сега в тях плуваха хиляди сълзи и се спускаха по порозовялата кожа. 
„Обеща ми повече да не се местим! Обеща!“ Гласът на Теган бе пропит с детска наивност. Дишаше на пресекулки и гледаше ядно някъде, в някоя точка през прозореца.
„Теа..“ Отчаянието се прокрадваше зад очите на мъжа, докато седна на леглото. Знаеше, че местенето е неизбежно, след онова, което беше извършил.. След убийството, което трябваше да направи, за да запази семейството си цяло. Но Теган не подозираше. Не, тя подозираше, че се случва нещо, но никога не би могла да си представи баща ѝ вършещ подобно дело. 
„Не можем да останем. Знаеш, че майка ти щеше да хареса това място, но..“ 
„Но тя умря! Тя умря и ти не беше тук да я спасиш!“ 
Не искаше да го чува. Не искаше да го мисли. Не искаше да си спомня ужасната вечер, през която мъже нахлуха и отскубнаха момичето от майка му, само за да я убият, но далеч от нейните очи. Беше затворена в онази стая, докато някъде там тя умираше. Часове след часове, докато полицията не дойде. Но вече беше късно. Твърде късно. 
„Да беше умрял вместо нея.“ ***„...днес беше заловен един от издирваните престъпници, Даниел Фокс. Въпросният беше заловен на летището преди дванадесет часа, опитвайки се да прехвърли границата. Вероятната дестинация, към която се е отправил е Москва, но за момента полицията не дава изявления.. Даниел Фокс е обвинен в убийството на 14 мъже...“ 
Телевизорът беше рязко спрян и Теа се обърна към мъжът, приел я в своя дом от няколко дни. Спомняше си как баща ѝ я бе изпратил тук, с идеята, че при чичо си ще е в безопасност. Не беше отговорил на въпросите ѝ, но сега тя знаеше. Знаеше защо той не бе поискал да пътуват заедно. 
„Не трябваше да виждаш това.“ Смущението ясно си пролича по лицето на руснака. Общуваше с нея на английски, въпреки че Теган разбираше чудесно и руски. Акцентът му го караше да изглежда строг, непоколебим, но в очите на русокосата, той беше също толкова благ, колкото и баща ѝ. Баща ѝ, който не беше извършил онова, за което го обвиняваха. 
„Невинен е! Трябва да направим нещо. Той е невинен.. Баща ми не би..“ Гласът ѝ заглъхна, покорен от хлипането и плача. Не беше ли? Не беше ли способен? Тогава защо бягаха толкова време? Усети тежест в гърдите, която постепенно се превърна в празнота. 
8 years later.
 
„Готова ли си за своята първа статия?“ 
Изречението я беше хванало напълно неподготвена. Сергеевна грееше, както рядко се случваше напоследък. Редакторката бе известна със своя бурен нрав и темперамент, но не това беше изплашило Теган през нейния първи работен ден преди шест месеца. Да дойде в подобен град и да очаква стаж в толкова известно списание беше плашещо огромна възможност. Шест дълги месеца Теа разнасяше кафе, обяд, взимаше дрехи от химическото; общо взето се чувстваше като момиче за всичко, но най-сетне трудът ѝ щеше да бъде възнаграден. От два дена блондинката не можеше да заспи от вълнение, защото не знаеше каква щеше да е нейната „задача“. 
Кимна енергично, може би дори повече, от колкото трябва. 
„Днес ще вземеш интервю от писател.“ 
„Писател?“ 
„Да. Максим Иванович.“ 
Час и половина по-късно, тя се намираше в голямата книжарница, където щеше да го види, без да подозира за това, колко важна роля щеше да изиграе в живота ѝ. 
avatar
Teagan Fox
Other
Other

Posts : 806
Join date : 2014-12-14

Back to top Go down

Re: Теа /Теган/ Фокс

Post by Alexandra on Sun 14 Dec 2014, 6:18 pm

Прекрасен герой, добре дошлаа ;33
avatar
Alexandra

Posts : 722
Join date : 2014-05-17
Age : 21

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum