BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

They call me... White devil, black Jesus...

View previous topic View next topic Go down

They call me... White devil, black Jesus...

Post by Скайлър К. on Sun 21 Dec 2014, 11:31 pmСкайлър К. // 25 // Criminal // FC: Candice Swanepoel

Ако гледаш тези сини очи...
Е, има голяма вероятност те да са последното, което виждаш.
...Дявол с ангелски криле...[color=#000000]Израстнала е в Ел Ей, в средностатистическо американско семейство. Е, почти американско, емигранстко по-скоро. И далеч от средностатистическото. Баща и е англичанин, агент на МИ6, майка и е шведка. Когато Скайлър е на дванайсет домът им е нападнат, родителите и са избити, а тя е отвлечена.Студено е. И тъмно. Момиченцето стои под леглото и се опитва да заглуши писъците, напиращи в гърлото и. Чува трясък на падащи предмети и скоро огромни ботуши спират почти пред лицето и. Женски писъци се разнасят из стаята, гласът на майка и отеква в стените. Момиченцето се опитва да запуши ушите си, но чува всичко. Вижда кръвта по пода.
-Къде е момичето? Къде е?
Мъжете търсят нея. Тя не разбира защо, но знае, че търсят нея. Ботушите се приближават към леглото, под което се крие. Нечии ръце я издърпват грубо и се оказва лице в лице с огромен, маскиран мъж.
-Добре дошла в ада, малката. - Мъжът има странен акцент, който момиченцето не разпознава. Слагат нещо на главата и и става още по-тъмно. Момиченцето плаче, докато нечии ръце я отнасят някъде. Качват я в кола, тя усеща движението, нераностите по пътя, чува дъждовни капки по предното стъкло.
*****
Живота на наемния убиец не е лесен и никога няма да бъде. Снайпера лежеше на рамото на блондинката, докато тя почти не дишаше. Кратък поглед към часовника и показа, че и остават четири минути докато целта напусне Кремъла. Телефона и иззвъня, но тя не му обърна внимание. Не беше стояла три часа и половина в това мръсно таванско помещение, само за да позволи на нещо да я разсее в ключовия момент. Когато изпълнеше задачата щеше да погледне кой имаше нужда от нея. Е, щеше да и се наложи да изхвърли телефона, ако се окажеше, че някой просто е сгрешил номера, но вероятно можеше да го преживее и без това сменяше телефона си всеки месец. Който искаше да се свърже с нея - знаеше как да го направи.
Убийцата погледна през оптичния мерник и нагласи кръстчето върху профила на тъмнокосия мъж, елитен агент на ФСБ. Провери отново разстоянието - седемстотин метра, и се прицели в окципиталната кост зад лявото ухо. Опитът си казваше думата, снайпера DSR 50 лежеше перфектно в ръката и, пръстите и не трепнаха, когато натисна спусъка. Алената кръв и падащия мъж бяха достатъчно задоволителни доказателства. Работата беше свършена.
Блондинката се изправи, прибра телефона си, изтупа тъмните си дънки и извади малко огледало. Намести перуката си, нахлузи тъмни слънчеви очила, оправи червилото си и зарязвайки всичко, напусна сградата.
След два часа имаше клиент и трябваше да се пооправи. Не, че някога и се беше случало да не успее да задоволи мъж, но този беше нов. Трябваше да разбере защо плаща толкова много само за един час с нея.След отвличането живота и преминава като пълен кошмар. Подложена на системни побои, изнасилвания, унижения... Глад, студ... Всичко, което да изостри сетивата и, да я накара да забрави миналото си, коя е, от къде е. Всичко, което да я превърне в безмилостна машина за убиване. Шест години по-късно тя е точно това. Нищо няма значение, освен човека, от който трябва да се отърве, той и парите, които получава за това. Постепенно разбира, че похитителите и са израелски наемници, изпратени за нея, заради отмъщения към баща и.
Въпреки, че е свободна да прави каквото иска и да ходи където израелците я следят и  четири дълги години тя продължава да изпълнява мокри поръчки за тях. Превръща се в богаташка, естествено с офшорни сметки.Няколко години по-късно израелското правителство и гласува пълно доверие и опашката е свалена.Още при първа възможност тя съзнателно проваля убийството на известен дипломат, оставяйки израелците да се разправят със забърканата от нея каша, след което изчезва от Съединените Щати. Емигрира в Русия, бягайки от цялото си минало. Приема едно от имената, с които е известна в частните си "мокри" поръчки и вече си печели слава като една от най-добрите в Москва. Няколко месеца по-късно купува списъка с вип клиенти на една от елитните московски проститутки и вече изгражда име в тези среди.
Издирвана е от повечето правителствени организации, Интерпол, Европол, а израелските служби за сигурност - Мосад - имат обявена награда за главата и.
Last edited by Скайлър К. on Thu 25 Dec 2014, 9:22 pm; edited 2 times in total
avatar
Скайлър К.
Criminal
Criminal

Posts : 103
Join date : 2014-12-18

Back to top Go down

Re: They call me... White devil, black Jesus...

Post by Sophia Belova on Sun 21 Dec 2014, 11:34 pm

Одобрена си. Добре дошла и приятно прекарване Blows a kiss
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 29

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum