BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

They call me... White devil, black Jesus...

Go down

They call me... White devil, black Jesus...

Post by Скайлър К. on Sun 21 Dec 2014, 11:31 pmСкайлър К. // 25 // Criminal // FC: Candice Swanepoel

Ако гледаш тези сини очи...
Е, има голяма вероятност те да са последното, което виждаш.
...Дявол с ангелски криле...[color=#000000]Израстнала е в Ел Ей, в средностатистическо американско семейство. Е, почти американско, емигранстко по-скоро. И далеч от средностатистическото. Баща и е англичанин, агент на МИ6, майка и е шведка. Когато Скайлър е на дванайсет домът им е нападнат, родителите и са избити, а тя е отвлечена.Студено е. И тъмно. Момиченцето стои под леглото и се опитва да заглуши писъците, напиращи в гърлото и. Чува трясък на падащи предмети и скоро огромни ботуши спират почти пред лицето и. Женски писъци се разнасят из стаята, гласът на майка и отеква в стените. Момиченцето се опитва да запуши ушите си, но чува всичко. Вижда кръвта по пода.
-Къде е момичето? Къде е?
Мъжете търсят нея. Тя не разбира защо, но знае, че търсят нея. Ботушите се приближават към леглото, под което се крие. Нечии ръце я издърпват грубо и се оказва лице в лице с огромен, маскиран мъж.
-Добре дошла в ада, малката. - Мъжът има странен акцент, който момиченцето не разпознава. Слагат нещо на главата и и става още по-тъмно. Момиченцето плаче, докато нечии ръце я отнасят някъде. Качват я в кола, тя усеща движението, нераностите по пътя, чува дъждовни капки по предното стъкло.
*****
Живота на наемния убиец не е лесен и никога няма да бъде. Снайпера лежеше на рамото на блондинката, докато тя почти не дишаше. Кратък поглед към часовника и показа, че и остават четири минути докато целта напусне Кремъла. Телефона и иззвъня, но тя не му обърна внимание. Не беше стояла три часа и половина в това мръсно таванско помещение, само за да позволи на нещо да я разсее в ключовия момент. Когато изпълнеше задачата щеше да погледне кой имаше нужда от нея. Е, щеше да и се наложи да изхвърли телефона, ако се окажеше, че някой просто е сгрешил номера, но вероятно можеше да го преживее и без това сменяше телефона си всеки месец. Който искаше да се свърже с нея - знаеше как да го направи.
Убийцата погледна през оптичния мерник и нагласи кръстчето върху профила на тъмнокосия мъж, елитен агент на ФСБ. Провери отново разстоянието - седемстотин метра, и се прицели в окципиталната кост зад лявото ухо. Опитът си казваше думата, снайпера DSR 50 лежеше перфектно в ръката и, пръстите и не трепнаха, когато натисна спусъка. Алената кръв и падащия мъж бяха достатъчно задоволителни доказателства. Работата беше свършена.
Блондинката се изправи, прибра телефона си, изтупа тъмните си дънки и извади малко огледало. Намести перуката си, нахлузи тъмни слънчеви очила, оправи червилото си и зарязвайки всичко, напусна сградата.
След два часа имаше клиент и трябваше да се пооправи. Не, че някога и се беше случало да не успее да задоволи мъж, но този беше нов. Трябваше да разбере защо плаща толкова много само за един час с нея.След отвличането живота и преминава като пълен кошмар. Подложена на системни побои, изнасилвания, унижения... Глад, студ... Всичко, което да изостри сетивата и, да я накара да забрави миналото си, коя е, от къде е. Всичко, което да я превърне в безмилостна машина за убиване. Шест години по-късно тя е точно това. Нищо няма значение, освен човека, от който трябва да се отърве, той и парите, които получава за това. Постепенно разбира, че похитителите и са израелски наемници, изпратени за нея, заради отмъщения към баща и.
Въпреки, че е свободна да прави каквото иска и да ходи където израелците я следят и  четири дълги години тя продължава да изпълнява мокри поръчки за тях. Превръща се в богаташка, естествено с офшорни сметки.Няколко години по-късно израелското правителство и гласува пълно доверие и опашката е свалена.Още при първа възможност тя съзнателно проваля убийството на известен дипломат, оставяйки израелците да се разправят със забърканата от нея каша, след което изчезва от Съединените Щати. Емигрира в Русия, бягайки от цялото си минало. Приема едно от имената, с които е известна в частните си "мокри" поръчки и вече си печели слава като една от най-добрите в Москва. Няколко месеца по-късно купува списъка с вип клиенти на една от елитните московски проститутки и вече изгражда име в тези среди.
Издирвана е от повечето правителствени организации, Интерпол, Европол, а израелските служби за сигурност - Мосад - имат обявена награда за главата и.
Last edited by Скайлър К. on Thu 25 Dec 2014, 9:22 pm; edited 2 times in total
avatar
Скайлър К.
Criminal
Criminal

Posts : 103
Join date : 2014-12-18

Back to top Go down

Re: They call me... White devil, black Jesus...

Post by Sophia Belova on Sun 21 Dec 2014, 11:34 pm

Одобрена си. Добре дошла и приятно прекарване Blows a kiss
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum