BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

And it's hard to hold a candle In the cold november rain

Go down

And it's hard to hold a candle In the cold november rain

Post by Ира Ревская on Fri 29 Sep 2017, 6:52 pm

Саня преглеждаше документите отново и отново. Главата и пулсираше от болка. Имаше нужда малко да си почине от всичко, но за момента не можеше да си го позволи. Имаше една пратка, която беше истинска главоблъсканица. Трябваше да изпипа всичко до последния детайл, но накрая винаги нещо не съвпадае с нейните планове. Тя въздъхна тежко и си наля уиски. Кехлибарената течност загря сетивата и.  Ревская стана от стола и в този момент осъзна колко се беше схванала, дори беше изгубила представа за времето и нямаше никаква представа колко време бе седяла на този неудобен стол. Тя запали една цигара и започна нервно да обикаля офиса си.
Имаше още една пратка, която също я притесняваше. Щеше да спечели доста от нея, но не можеше да се довери, на човек, чийто бизнес го движеха подчинените му. Не си струваше риска. Офертите валяха като есенен дъжд. Нямаше защо да си слага главата в торбата. Просто нямаше доверие на хора, които нямаха топките да се заемат с работата си лично. Беше прекалено рисковано, всеки можеше да стои зад това. Не можеше да рискува да загуби толкова много. Нямаше пари на света, които да я накарат да заложи бъдещето на бизнеса си. Беше пожертвала и загубила прекалено много, за да стигне до тук. Кратко почукване прекъсна мислите и.
- Влез - Саня се подпря на бюрото си и си дръпна отново от цигарата.
В същия момент влезе Виктор, един от верните и бодигарди.
- Иван е тук с някаква жена.
Ревская въздъхна и отпи солидна глътка от кехлибарената течност.
- Отпрати го. Колко пъти трябва да му повтарям, че не желая да имам повече бизнес отношения с него и няма да приема офертата му при никакви обстоятелства.
Саня още не беше довършила изречението си, а в офиса и зад Виктор се промъкна една стройна тъмнокоса жена. Ревская отправи поглед към нея и повдигна въпросително веждата си:
- Невъзпитано е да се нахълтва така. Какво ще желаете?
avatar
Ира Ревская
Ordinary
Ordinary

Posts : 34
Join date : 2017-09-26

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum