BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 7 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 7 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

Posh Friends

Go down

Posh Friends

Post by Sophia Belova on Sun 15 Jan 2017, 5:57 pm

avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Re: Posh Friends

Post by Алекзандър Николаев on Fri 29 Sep 2017, 7:16 pm

На къде, наистина?
- Какво ще кажеш за още няколко питиета? - попита я Алек, а по грейналия й поглед, веднага разбра отговора.
Не й зададе повече въпроси, а просто натисна газта на новото си бентли. Улиците все още бяха чисти и Николаев искаше да се възползва от тях, преди сезона да е наложил смяната на колата. През зимата в Русия пътищата ставаха прекалено опасни и въпреки, че се чистеха най-редовно, не можеше да се рискува с подобна спортна количка. А и самото имения бе доста отдалечено от центъра, заради което се налагаше да разчита на по-надеждна кола. Сега обаче възнамеряваше да й се наслади и тъй като автомобила набираше изключително бързо, много скоро летяха по улиците с очевадно превишена скорост. Надяваше се тя също да усети тръпката, защото лично на него му носеше неописуемо удоволствие.
За броени минути се оказаха пред едно от любимите му заведения, което го държеше семеен приятел и разбира се, бизнес партньор. "POSH FRIENDS" беше модерно и все пак изискано място, на което пускаха приятна и непридерчива музика, която дори и прекалено силна, не беше натрапчива. Общо взето избираха неотрални стилове с приятен ритъм, които целяха да те отпуснат, а понякога да нажежат обстановката. Беше идеалното място за млади хора, на което нямаше да изглеждат странно в очевидно официалните си дрехи. А и можеше отново да я нацелува, тъй като за него винаги се освобождаваше една от най-добрите маси - в дъното на залата, така че да е в сенките, но все пак с идеална видимост към дансинга и входа и за капак, адски близо до задната врата, ако някога се наложеше да напусне на секундата.
Спря пред самото заведение, там където спираха само шефовете му, но за Алекзадър това не беше нещо ново. Отвори вратата на Франческа и я поведе навътре, а когато хостесата ги забебеляза, помоли за няколко минутки, докато освободят сепарето им. В крайна сметка ги настаниха точно там, където се очакваше и след минутка се появи оскъдно облечена сервитьорка, носейки любимото му уиски и кристална часа в ръка.
- Какво ще желаете? - побърна се тя към Морсер, но Алек я изпревари с отговора.
- Тя също ще пие уиски, така че й донеси още една чаша.
avatar
Алекзандър Николаев
Nikolaev
Nikolaev

Posts : 68
Join date : 2014-06-30

Back to top Go down

Re: Posh Friends

Post by Francesca Morser on Fri 29 Sep 2017, 9:42 pm

С Алекзандър всичко беше лесно, разбираше я само с поглед. С него нямаше и излишното напрежение, което пораждаше всяка нейна среща с Пьотр. Когато беше при Пьотр винаги се караха. С него никога не ходеха никъде и само се караха. Виждаха се , за да се изчукат, после следваше страшен скандал и всичко това беше един кошмар в сравнение с времето и прекарано с Алекзандър.
Тя се облегна на седалката и се наслаждаваше на момента. Обичаше когато Алек я возеше. Обожаваше високите скорости и адреналина, който носеха. Караха я да се чувства свободна, сякаш лети високо в небето. Тя затвори очи и за миг забрави всички тревоги. Нежно постави ръката си върху коляното на Николаев и се остави на вълшебния момент. Въпреки, че не продължи дълго. Съвсем скоро бяха стигнали крайната си дестинация. Posh Friends. Беше едно от любимите и места. Непритенциозно, но в същия момент елегантно. Интериорът беше бял и изчистен, което му придаваше елегантност. Музиката беше съвременна и ненатрапчива, а галеща сетивата.
Както почти навсякъде явно и тук господин Николаев ползваше известни привилегии и след като бяха помолени учтиво да почакат няколко минути, бяха настанени на едно от най-хубавите и уединени сепарета. Когато сервитьорката дойде в стриптизьорското си облекло и кристалната чаша, Франческа и отправи смъртоносен кръвнишки поглед. Не и харесваше закачливата усмивка, с която се умилкваше на Алек. За каква се мислеше тази уличница?!
Искаше и се да и отговори, че ще пие от нейната кръв след като я заколя с нещо, но за щастие Алек не и даде тази възможност. Когато донесе втората чаша Франческа се надигна и взе бутилката, за да не и даде възможност да остава на масата и тя сама наля на него и на нея. Сложи лед и в двете чаши. Взе своята чаша и я надигна към Алекзандър като му кимна за наздраве, с най-чаровната и умайваща усмивка на която бе способна.
avatar
Francesca Morser
Other
Other

Posts : 74
Join date : 2014-06-30

Back to top Go down

Re: Posh Friends

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum