BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

История на форума

Go down

История на форума

Post by Sophia Belova on Mon 16 Jan 2017, 12:18 pm


if im lyin, im dyin


Москва е във война. Не тази, която си представяте, а война между трите най-големи мафии в Русия. Всяка бореща се за надмощие, но коя от тях ще успее? Тук ще ви представим една Русия, пълна с подкупени политици, предатели и проливане на кръв в името на славата и могъществото. Останете с нас, за да разберем кой ще е от страната на губещите и кой от страната на победителите.

Най-бързо разрастваща се и влиятелна е групировката на братята Александър и Михаил Белови. Тя се занимава с пренос на наркотици и контрабанда на оръжие за безпощадните чеченци. Важен член на ФСБ - Игор Леонидович ги кара насила да започнат преноса на оръжие. Първоначално не са въобще съгласни, но все пак бизнеса се разраства с пълни обороти и това занимание им носи много средства. Александър Белов скоро се издига в обществото и се опитва да се откъсне от престъпния свят, въпреки че все още следи дейността в групировката. Наскоро е станал виден политик и народът го обича. Със сигурност не може да се каже същото за брат му - Михаил. Той поема изцяло контрола над незаконните дейности на групировката. Също така се опитва да убие - Дмитрий Николаев по лични причини, но опитите му са възпрепятствани от политика - Мария Кудринов. Въпреки това, заедно със Светлан Удинов - дясна ръка на Дмитрий, се опитват да съсипят успешният бизнес на групировката на Николаев.

Първоначално групировката на Николаев е била просто малка престъпна групировка, която се занимава с изземане на наеми, кражби и подобни дейности. Начело е бил Владимир Николаев. Скоро в живота му се появява племенникът му - Дмитрий. Той става любовник на жената на Владимир - Олга. Тя убеждава Дмитрий да убие Владимир и двамата да вземат властта в свои ръце. Младият племенник изпълнява желанието на чаровната жена на чичо му и двамата поемат управлението. Заедно създават канала за трафик на хора, който се оказва доста успешен. Групировката на Николаев работи съвместно с фамилията Дженовезе като обединяват сили, за да смажат Белови и да наложат властта си.

Лъки Лучиано е бил създател на великата фамилия Дженовезе и създател на Петте фамилии в Ню Йорк. Тогавашните времена са били славни за фамилията и сега Чарлс Дженовезе - внукът на Лъки се опитва да премахне петното на срама и да възстанови предишната слава. Част от фамилията на Дженовезе са в затвора в Америка, предадени от настоящата съпруга на Александър - Наталья, а Чарлс и неговият довереник остават в Русия, защото по време на ареста са били там и ако се върнат ще бъдат заловени. Русия е прекрасна възможност за Чарлс да възвърне славата на Дженовезе и за това се съюзява с Николаеви, за да смаже Белови и да наложи властта си. Той планира да осъществи плановете си и да подчини Николаеви на волята си. Силно е убеден в успеха си, въпреки че за сега няма напредък.

На фронта се появява новоизлюпена фамилия, която се оказва, че има богата история. Тя е била една от най-влиятелните, но след верига от лоши преживявания се оттеглят. Преди няколко месеца са се върнали отново в Москва, съюзени с жената на Михаил Белов- София, която се оказва роднина, но все още никой не знае. Фамилията бързо набира скорост и застрашава останалите.

is life tragedy or is there hope?
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum