BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

If you know someone's fear, you know them.

Go down

If you know someone's fear, you know them.

Post by Elena Azarov. on Sat 21 Jan 2017, 11:42 am

Flame and shadow.
One cannot exist without the other.

„Скъпи родители,
Връщам се в Москва. Преди случката имах предложение да работя в администрацията на университета,смятам че товаще ме разсее.Всички са наясно, че след случилото се нищо не е същото. Имам нужда да се оправя, да върна съзнанието си към старото му състояние. Вие поемате кантората, а аз ще изпълня последното желание на дядо ми, а именно да продължа да уча за адвокат. Знам, че сте против връщането ми, знам че искате да сте до мен, но през това трябва да мина сама, сам сама.Обичам ви. Всичко ще е наред...скоро.
С обич Елена.“Оставяш малкото писмо в кухнята където родителите ти да го видят. После взимаш целия си багаж, слагаш го в багажника на таксито и тръгваш към летището. Време е да се върнеш там, където половината ти живот премина, а именно в Москва. Спомняш си когато за първи път се качи на самолет сама, за да стигнеш до новия си дом. Пътуването бе три часа, но ти се струваше по-дълго. Сега ще е същото, усещаш го. Най-близкият ти човек, умря в ръцете ти и ти не успя да сториш нищо. Но сега отиваш там където започна всичко, с една цел -  да изпълниш последното му желание. Гърдите ти горят от болка, сълзите ти се опитват да излязат, ала някак нещо ги спира, дори ти не знаеш какво е. Качваш се  в самолета и заемаш мястото си. Отваряш книгата, която той ти подари за Коледа и виждаш вътре ваша снимка. Засмиваш се тежко и се вглеждаш в нея за кратко.

Преди да се усетиш вече си в Москва. Самолета каца и е време да се върнеш към нормалния си живот, знаеш че ако сега спреш...ще изпаднеш в една дупка, от която никога няма да излезеш. Слизайки от самолета там те чака най-добрата ти приятелка, която те посреща усмихната. Прегръща те  силно, а в очите й виждаш сълзи от радост и тъга, знаеш че го съпреживява. И двете бяхте 12-годишни, когато дойдохте в Москва за да учите. И сега 11 години по-късно продължавате да сте приятелки...
елена азаров.23.others.студентка по право.©
avatar
Elena Azarov.
Other
Other

Posts : 4
Join date : 2017-01-21

Back to top Go down

Re: If you know someone's fear, you know them.

Post by Kazimir Yakovlev on Sat 21 Jan 2017, 11:45 am

Одобрена си! Добре дошла!
avatar
Kazimir Yakovlev
Admin
Admin

Posts : 10
Join date : 2016-11-21

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum