BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

i was born a devil's son

Go down

i was born a devil's son

Post by lorde. on Sun 30 Nov 2014, 12:07 pm


Lorde Genovese is 23 years old, looks oddly like Evan Peters, is GENOVESE, his main ocupation is prostitution, he is pansexual, he is Don Genovese's youngest son, his alias is Jasper Lombardi.Полицейски рапорт N:230067, от 07.10.2014
По обвинение в: ал.55, Проституция
Задържано лице: ЛК N:09887620, Trevisso, Italia, Genovese H. Lorde.

Запис от разпит N:90843067

- Винаги съм си представял по по-различен начин провеждането на разпит. Поне столовете, мислех, че са по-неудобни.
- Тук може ли да се пуши?
- Бих се зарадвал поне на някаква вербална активност от ваша страна, през запотените ви очила дори не виждам очите ви. Кимането съвсем не е достатъчно.
- Гаранцията ви е в размер на 15 000 евро. Заедно с не сте задължен да посещавате ежеседмично съветника, назначен ви служебно от Милицята.

11.10. 2014, Кабинетът на служебния съветник.

- Тук ли е времето, което трябва да започна да говоря за чувствата си или прелюдието  трае петнайсетина минути, след което е време да си излея душата пред вас, да похлипам като обезчестена девица и след час да ме освободите? Добре, ще започна, с риск да ви наруша сценария. Нали знаете как някои хора, с годините, започват да развиват собствена фикс-идея - може да е нещо дребно, като отглеждане на бонсаи, градинарство, гоблени, е моят баща вече бе на преклонна възраст, когато реши да се обсеби по ролевите модели на поведение. Бях на четири, мисля. Той, на четирдесет и шест. Имам завиден брой братя и сестри, но изкупителната жертва бях аз. Колко трагично, почти  достойно за шекспирова сцена. Та, бях на четири, а той приемаше нещата прекалено сериозно. Спомням си, сестра ми бе получила за рождения си ден прекрасна златокоса кукла, ръчна изработка на някакъв милански майстор, произхождащ от знатен род, създал дузина кукли за колекцията на Мария-Антоанета. Докато нея я нямаше, аз се изкуших да си поиграя с нея - разглеждах копринените бастички, навивах на пръста си нежните й къдрици... Е, това докато баща ми не ме завари и не ми дръпна здрав пердах. "Момичетата си играят с кукли" - изрева той и зачерви бузата ми с плесница. Не беше нищо особено, случва се на всяко дете да изяде някой шамар, растейки. Но неговото поведение прерасна в патологичен проблем. Да, не се учудвайте, че говоря така сложно, завършил съм психология, в частност, по негова вина. Та, това, което изглеждаше в началото като невинен опит да ме вкара в "правия път" се задълбочи опасно - до толкова, че десетки пъти ми се налагаше да спя в хлебарницата надолу по улицата, която бе собственост на семейството на една съученичка, защото баща ми упорито, но безуспешно се опитваше да прогони демонът от мен.
Винаги съм бил любопитен, предполагам. Във всяка сфера. Обожавах да разглобявам механичните колички на братята ми, четях енциклопедиите, забравени от десетилетия в библиотеката на дома ми, но през пубертета най-голямо влечение изпитвах към това да опозная нови сексуални хоризонти. Не просто с момичета, не просто с момчета - с всички. Това ми донесе перманентен бан от къщи. Улиците вече бяха мой дом. Най-големият ми брат от време на време ми помагаше, дори ми бе наел апартамент, плащаше за образованието ми, но самолюбието ми го изтърпя година. И най-умните хора попадат в безизходица, ето защо ми се наложи да се препитавам продавайки се. Разумно, разбира се. После баща ми почина, брат ми ме взе под крилото си, но глада към плътта си остана. Затова го и правя, знам, че отдавна искахте да ме попитате "защо?". Надявам се това да е достатъчно за първата ни среща.
avatar
lorde.
Genovese
Genovese

Posts : 467
Join date : 2014-11-30

Back to top Go down

Re: i was born a devil's son

Post by Sophia Belova on Sun 30 Nov 2014, 12:11 pm

Доста интересен герой. Добре дошъл и приятно прекарване Blows a kiss
avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 30

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum