BG Top
BGtop
Log in

I forgot my password

Our team
Sophia BelovaAdministrator
Natalya BelovaAdministrator
Kazimir YakovlevAdministrator
Nikolay Romanoff.Administrator
Katia PetrovaAdministrator
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 73 on Tue 17 Jan 2017, 10:59 pm

София Белова || 27 || Mobster Wife || FC: Hayley Atwell || Taken

Go down

София Белова || 27 || Mobster Wife || FC: Hayley Atwell || Taken

Post by Sophia Belova on Tue 17 Jan 2017, 2:17 pm

София Белова
27 || Mobster Wife || Hayley Atwell || Фамилия: Белов
 
Характер: София притежава много странен и тайнствен характер. Като за начало нека кажем, че тя е много импулсивна. Първо върши нещата, а мисленето го оставя за след това и именно заради това тя често се намира забъркана в някаква драма. Въпреки това, София не обича да завлича хората в проблемите си и винаги се опитва да ги реши сама. Софи е мила по характер, но понякога когато е разстроена или раздразнена може да бъде като малко дете. В тези моменти тя е бясна на целия свят и мърмори постоянно. Тя лесно се ядосва, въпреки че често се опитва да прикрива яда си, но веднъж реши ли да не го прикрива по-добре стойте надалеч. Белова би направила всичко за близките си и счита приятелите си за семейство, но много малко хора са заслужили нейното доверие. Друга лоша страна на характера и е – ината. Веднъж решила нещо, никой и нищо не може да я разубеди или спре. Много малко хора могат да изтърпят постоянните изменения в настроението и. За секунда тя може да се превърна от милата и добра София в кошмар за човека, който е провокирал гнева и. Понякога е по-склонна да прощава, но веднъж направиш ли нещо, което според нея е непростимо веднага те изключва от обсега си и се превръщаш просто в непознат. Силно вярва в любовта и не би се предала лесно веднъж щом я срещне.


История:
София не винаги беше сигурна , че тя е тази, която се вижда или за която си спомня. Сякаш имаше няколко Софии, сгушени в паметта й и никоя нямаше пряка връзка с настоящата. Беше една преди майка и да умре, след това беше друга когато срещна Михаил, промени се коренно след половин-годишния престои при Дмитрий, след това отново имаше промяна когато уби баща си и сега в родния и дом се завръщаше една София, която нямаше нищо общо с досегашните си облици. Може би това е животът. Отминаването на годините и старостта, когато тя дойде, не са нищо друго, освен погледи назад и откриване на много непознати хора, които някога си бил и в които не се разпознаваш. Тя беше осъзнала, че светът се движи от собствени неразгадаеми правила. Правила, изтъкани от играта на случайността и от непредвидимостта, които включваха присъствието и отсъствието, живота и смъртта. Единственото, което можеше да направи, бе да приеме тези правила. Да се носи, чувствайки се част от необятната космическа игра, като междувременно пляска с ръце, за да остане на повърхността, докато водовъртежът я засмуче към дъното, вместо да губи сили в напразното желае да я промени или проумее. Така беше стигнала до заключението, че е безполезно да се отчайва или да се бори за каквото и да било, освен за настоящия момент. Това и правеше. Беше се отдала на настоящия момент и се водеше по едно от правило - “Око за око, зъб за  зъб“. Беше решила да сложи нещата по местата им, не поради жаждата за мъст, а защото така смяташе за правилно.

София е родена в Санкт-Петербург. На 14 годишна възраст баща и пребива майка и до смърт, тя се опитва да му попречи, но това завършва с два месеца кома за София. След като я изписват София заживява с братята Михаил и Александър Белови. След като Михаил се връща от казармата се женят, но няколко месеца по-късно Михаил и Александър трябва да заминат, за да не бъдат отведени в затвора. Докато те са в изгнание, Дмитрий Николаев, сводник, отвлича София и се опитва да я направи проститутка, но след многократни опити за бягства от нейна страна я заключва в едно подземие и я остава на свое лично разположение. След шест месеца, Михаил най-накрая успява да я спаси, но след това вече животът им се обръща напълно и нищо не е същото. Взаимоотношенията им са обтегнати, Михаил я обвинява за всичко. София успява да издържи две години и решава, че трябва да направи нещо, за да промени нещата. Без никой за разбере отива в Мексико, където и баща и, за да го намери и убие. Там се среща също и с един руснак - Язиков, който я въвежда в “бизнеса“ . След двугодишен престои в Мексико, София се завръща в Русия, решена да разруши бизнеса на Дмитрий и Дженовезе, но не и от страната на Белови.Хора от значение:
Михаил Белов: Любовта между тях никога няма да угасне, но никога няма и да се разгори. Двамата имат обтегнати отношения още след отвличането и. Не си говорят или когато говорят е за да се скарат. След завръщането на София Михаил е изградил нова неприязън към нея. Смята я за предателка и заплаха за бизнеса. Веднъж даже се е опитал да я нападне, което само навлича гнева на новите и съюзници - Казимир Яковлев.

Александър и Наталья Белови: Братът на Михаил и жена му. Тя е била добра приятелка и с двамата. Наталия е единствения човек, който София е допусналадо себе си след „инцидента“. След като се завръща от своето "мистериозно пътешествие", всичко се е обърнало на 180 градуса. Александър също я чувства като заплаха за бизнеса и я има като предателка. Наталья е единствения човек, с който София се е сбогувала и все още са в добри отношения, но Александър забранява на жена си да се вижда с предателката.

Виктор и Валера: Те са най-добрите приятели на  Александър и Михаил. С Виктор нямат особено гладки взаимоотношения, а с Валера не са близки, но са в добри отношения. След връщането и прекъсва всякакви отношения и с двамата.

Константин Холмогоров: Най-близка е с Константин, той винаги и помага и я подкрепя, изпитва, чиста сестринска обич към него. Той и помага да замине и да се махне от Русия. След завръщането и са се виждали рядко, изключително благодарна му е за всичко.

Дмитрий Николаев: Човекът, който я е отвлякъл преди години и системно изнасилвал. Тя го ненавижда и иска да го види мъртъв. Стреми се да провали бизнеса му и да унищожи него и цялото му обкръжение.

Александра и Светлан Удинови: Александра е момичето, с което е била заедно при Дмитрий, а Светлан е нейният баща, който помага на Белов да ги спаси от лапите на Николаев. София все още е в много добри отношение с тях.

Казимир Яковлев: Малко преди да се върне в Русия тя узнава, че той е неин вуйчо. Полу-брат на майка и, но и двамата не са знаели за това. Тя знае, че той в момента се налага отново в бизнеса и той е една от причините тя да се върне в родната страна. Бързо се сближават и тя се опитва да се впише в неговата група с много новаторски идеи, които да го утвърдят на пазара и да разширят дейността на мафията.

Олег Язиков: Човекът, при който я праща Константин. Те стават много близки. Той е настроен защитнически настроен със Софи. Също така имат кратка афера. Тя се чувства добре с него, защото той не я съди за миналото и, а само и помага да го превъзмогне, но до там. Тя подозира, че той има някакви чувства към нея за това се опитва да се държи малко по дистанцирано с него.

avatar
Sophia Belova
Admin
Admin

Posts : 846
Join date : 2014-04-29
Age : 31

http://temidas-kiss-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum